NICA Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 va salut,caut telecomanda pentru INGELEN HB 32/100 BOZEN 32BCT10.stiu ca este vestel dar nu stiu mai multe.cu o telecomanda 2040 face cate ceva dar nu pot face instalare si nu raspunde cum se cere.cine stie ce telecomanda are nevoie il rog sa posteze. Link spre comentariu
tehtronics Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 eu cred mai degraba ca este sasiu BEKO 100Hz(poate 20.2)...spune cu ce este facut si ceva marcaje pe sasiu(ceva gen 7UZ.190-07 ?!) Link spre comentariu
NICA Postat Noiembrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 este 100 hz,nu stiu ce sasiu este dar sunt convins ca stiti despre ce este vorba.dati-mi,va rog,o varianta de tc.(s-au mai multe) si ma edific eu.multumesc Link spre comentariu
tehtronics Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 incearca astea, de exempluAtentie, sunt multe telec identice ca aspect, dar atat...O echivalenta ar fi COM1201 sau MFY cod 26. Link spre comentariu
NICA Postat Noiembrie 7, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2011 da,va multumesc foarte mult,un raspuns asemanator mi-a dat si Florin Iordache.va multumesc amandurora Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum