Vizitator mmarian Postat Ianuarie 23, 2006 Partajează Postat Ianuarie 23, 2006 De curand m-am imbogatit cu un display tip MD400F720PD1 provenit de la o vechitura de laptop Toshiba. Pe spatele afisajului, pe langa placa de interfata cu placa video (pe care nu o am) sunt plasate 2 randuri a cate 6 CI tip SN755108PA (par a fi circuite convertor serial-paralel si translatoare de nivel) cu intrarile de pe placa de interfata si iesirile la coloanele matricii display-ului. Tot aici se mai gasesc si circuitele integrate pentru comanda liniilor (circuite al caror tip nu am cum sa il aflu fara a distruge placile de protectie care le acopera si panglicile de conexiune pe care sunt imprimate firele de legatura cu liniile matriciei). Placa de interfata (model M400F720BDT52/tip GCMX-54XT) are un conector de alimentare pentru +12V, +5V, masa (este folosita doar tensiunea de +5V), unul cu 3 pini pentru legatura cu potentimetrii luminozitate/contrast si unul cu 2x10 pini pentru conectarea la placa video. Toti acesti 20 pini intra intr-un controler SN751521GAF comandat de un cuart de cativa MHz (inscriptionare invizibila), o parte din iesiri mergand la conectorii cu circuitele SN755108PA si o parte la un CI tip SN751522. Iesirile acestuia din urma duc la conectorii de legatura cu circuitele de linii de pe display. Convertorul A/N din SN751521GAF preia informatia de pe cei doi potentimetri pentru controlul luminozitatii si al contrastului display-ului. Pentru ca display-ul este in perfecta stare si pare sa aiba o rezolutie peste 640 x 480, intentionez sa il folosesc in aplicatii de afisare grafica si alfanumerica. Rog pe cei care detin datele de catalog pentru MD400F720PD1 si/sau ale circuitelor integrate (in special pt. SN751521GAF) sa mi le puna la dispozitie. Multumiri anticipate pentru cei care incearca sa ma ajute. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum