Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

motorul .......generatorul sferic

Vizitator buhuscostel

Postări Recomandate

Vizitator buhuscostel

am gasit acum ceva vreme o informatie cel putin ciudata . in timpul celui de al 2-lea razboi mondial Germanii au realizat sa-au cel putin au incercat sa faca un aparat de zbor antigravitational, in fine asta e un subiect care ma depasete si personal cred ca e o chestie gazetareasca . dar in publicatia respectiva am vazut cateva planuri in care se vedea vag ceva ce se vroia un motor electric de forma sferica, idea mi se pare interesanta am calculat tot ce se poate calcula cu ajutorul formulelor fizice si electrice clasice si consacrate ,(sunt de meserie si ami castig existenta din asta) dar am intampinat exagerat de multe necunoscute ,am inceput sa experimentez dar e mai mult empiric , ami lipsesc cu desavarsire o gramada de informatii si formule de calcul, e cineva dispus sa participe cu mine la continuarea experimentului ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• draku

1

• The Stressmaker

1

• C.D.

1

• eugeniusro

1

Top autori în acest subiect

De aparatul de zbor antigravitational german din al doilea razboi mondial aud prima oara, sa nu fie vre-o confuzie cu alta arma secreta a lor, din ce stiu eu acestea sunt urmatoarele:V1 bomba zburatoare fara pilot cu motor pulsoreactorV2 racheta balistica continentalaV3 racheta balistica intercontinentalaMe 262 avion cu reactie bimotortunul de inalta presiune al lui Hitler (un tun static amplasat in galerii sapate pe coasta Frantei)tancul Maussubmarinul cu sonar U-21 si U-23 (putea tintii navele inamice cu ajutorul sonarului fara sa mai folosesca periscopul)radarul Freyaevident au lucrat si la bomba atomica dar au plecat pe un drum gresit, au incercat sa creeze un generator atomic pe care credeau ca il pot folosii atat ca motor dar si ca bomba prin ambalarea lui excesiva.Evident mai sunt dar nu imi amintesc eu acum.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări