Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Se mai pot repara boxele?

Vizitator sennyor

Postări Recomandate

Vizitator sennyor

Salut, am sa trec direct la subiect.Am niste boxe cu partea din mijloc bagata pe dinauntru si cand scoate sunete, le scoate ascutite si deranjante.Se mai pot repara?Daca da, ce as putea face ca sa le repar?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

3

• iod2

2

• liviu

1

Top autori în acest subiect

Vizitator sennyor

Ce anume sa se numeasca?Ti-am spus de metoda cu aspiratorul, pentru ca am vazut-o aici?http-~~-//www.youtube.com/watch?v=EwB6ap46QnQ&feature=related

ma intereseaza cum se numeste partea aceea din mijloc.Merci de ajutor
Link spre comentariu
Vizitator sennyor

As vrea sa mentionez ca metoda cu aspiratorul nu a functionat.Am incercat si metoda cu banda adeziva si nici aceea nu a fost de folos.Ce ar mai ramane sa fac, inafara sa le arunc?

Link spre comentariu

Înmoaie-l cu răbdare, folosind puţină vată şi apă, nu exagera. Cînd s-a înmuiat suficient, îl tragi afară cu aspiratorul. Ca să se rigidizeze şi să nu se mai îndoaie, poţi să-i dai cu o pensulă mică cu puţin aracet mai diluat şi laşi să se usuce o zi.

Link spre comentariu

As vrea sa mentionez ca metoda cu aspiratorul nu a functionat.Am incercat si metoda cu banda adeziva si nici aceea nu a fost de folos.Ce ar mai ramane sa fac, inafara sa le arunc?

Partea din centru a difuzorului se numeste calota.Eu le dezlipeam cu acetona.\Dai cu acetona in jurul calotei de cateva ori cu o pensula si incearca sa dezlipesti calota cu o surubelnita fina .Asta doar daca ai rabdare .Daca nu , incearca cu un ac indoit .Gauresti calota si tragi de ea.Oricum sa ai grija sa nu strici difuzorul.Mai bine fa o poza.
Link spre comentariu
Vizitator flocaneata

am eu o metoda da inplica niste riscuri cu ajutorul unui ac normal sau de seringa faci o gaura in mijlocul {bulbului} iei o sarma de grosimea acului si o introduci in acea gaura inainte de a o introduce o indoi in functie de ce iti trebuie tie acolo cat de mare e bulbul si incerci sa il tragi afara sigur trebuie sa reusesti si eu am avut mai multe astfel de probleme si nu tot timpul merge cu aspiratorul

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări