Vizitator sennyor Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 Salut, am sa trec direct la subiect.Am niste boxe cu partea din mijloc bagata pe dinauntru si cand scoate sunete, le scoate ascutite si deranjante.Se mai pot repara?Daca da, ce as putea face ca sa le repar? Link spre comentariu
iod2 Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 asta cu partea din mijloc a fost tare de tot. cum se numeste partea aia din mijloc? Link spre comentariu
Vizitator sennyor Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 asta cu partea din mijloc a fost tare de tot. cum se numeste partea aia din mijloc?Sincer, nu stiu cum se numeste, dar mi-ar fi de folos o mana de ajutor. Link spre comentariu
Vizitator sennyor Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 Aparent, da! Mesajul propriu conţine 12 caractere. Numărul minim al caracterelor pe care trebuie să le introduceţi este 15. Link spre comentariu
Vizitator sennyor Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 Pe bune?Fara nici o gluma?Imi poti spune si cum se numeste? Link spre comentariu
Vizitator sennyor Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 Ce anume sa se numeasca?Ti-am spus de metoda cu aspiratorul, pentru ca am vazut-o aici?http-~~-//www.youtube.com/watch?v=EwB6ap46QnQ&feature=related ma intereseaza cum se numeste partea aceea din mijloc.Merci de ajutor Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Pe româneşte... bumb. Link spre comentariu
iod2 Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Pe româneşte... bumb. foarte tare Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Mai poate fi descris ca un capac bombat ptr bobina difului. Link spre comentariu
Vizitator sennyor Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 As vrea sa mentionez ca metoda cu aspiratorul nu a functionat.Am incercat si metoda cu banda adeziva si nici aceea nu a fost de folos.Ce ar mai ramane sa fac, inafara sa le arunc? Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Înmoaie-l cu răbdare, folosind puţină vată şi apă, nu exagera. Cînd s-a înmuiat suficient, îl tragi afară cu aspiratorul. Ca să se rigidizeze şi să nu se mai îndoaie, poţi să-i dai cu o pensulă mică cu puţin aracet mai diluat şi laşi să se usuce o zi. Link spre comentariu
liviu Postat Noiembrie 10, 2011 Partajează Postat Noiembrie 10, 2011 As vrea sa mentionez ca metoda cu aspiratorul nu a functionat.Am incercat si metoda cu banda adeziva si nici aceea nu a fost de folos.Ce ar mai ramane sa fac, inafara sa le arunc?Partea din centru a difuzorului se numeste calota.Eu le dezlipeam cu acetona.\Dai cu acetona in jurul calotei de cateva ori cu o pensula si incearca sa dezlipesti calota cu o surubelnita fina .Asta doar daca ai rabdare .Daca nu , incearca cu un ac indoit .Gauresti calota si tragi de ea.Oricum sa ai grija sa nu strici difuzorul.Mai bine fa o poza. Link spre comentariu
Vizitator flocaneata Postat Noiembrie 14, 2011 Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 am eu o metoda da inplica niste riscuri cu ajutorul unui ac normal sau de seringa faci o gaura in mijlocul {bulbului} iei o sarma de grosimea acului si o introduci in acea gaura inainte de a o introduce o indoi in functie de ce iti trebuie tie acolo cat de mare e bulbul si incerci sa il tragi afara sigur trebuie sa reusesti si eu am avut mai multe astfel de probleme si nu tot timpul merge cu aspiratorul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum