Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Boxe Vlliodor in camera?

Vizitator HDdanutHD

Postări Recomandate

Vizitator HDdanutHD

Salut!

Dupa cum ati vazut(cred) pe acest forum,sunt cam nedumerit in privinta boxelor si amplificatoarelor :jytuiyu

Am vazut pe un site niste boxe:

Boxele: http://www.decibel.ro/articol/Sonorizar ... -2266.html x2

Amplificator: http://www.decibel.ro/articol/Sonorizar ... -2292.html

Mentionez ca nu voi folosii aceste boxe pentru sonorizari la petreceri sau ceva de genu.Le voi utiliza intrun apartament.

Bugetul este de 300 de euro +- 20 euro

Mi-ati indica aceste boxe pentru casa?

Multumesc mult!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• petreelectronic

3

• dragon82

3

• Dj_Dog

2

• baga

1

Top autori în acest subiect

Vizitator HDdanutHD

Esti nebun? :nebunrau: La ce iti trebuie boxe de sonorizari si amplificator pentru sonorizari,care in primul rand nu au nimic in comun cu calitatea audio,HI-FI,in casa?Daca vrei sa muti mobila cu ele...exista totusi alte metode pentru asta...Imi face impresia ca nu e destul bass din ala manelistic in ceea ce asculti tu acum :ras: Nu mai soca lumea cu idei din astea,ca poate unii mai noi chiar vor crede si vor face la fel.De crezi ca se numesc de SONORIZARI? :nebun:

Imi pare rau sa te dezamagesc dar nu ascult manele :nas: dubstepp,drum&bass,hardstyle si comerciala nu am facut acest topic sa fiu luat peste picior :cry: am spus ca nu ma prea pricep
Link spre comentariu

Esti nebun? :nebunrau: La ce iti trebuie boxe de sonorizari si amplificator pentru sonorizari,care in primul rand nu au nimic in comun cu calitatea audio,HI-FI,in casa?Daca vrei sa muti mobila cu ele...exista totusi alte metode pentru asta...Imi face impresia ca nu e destul bass din ala manelistic in ceea ce asculti tu acum :ras: Nu mai soca lumea cu idei din astea,ca poate unii mai noi chiar vor crede si vor face la fel.De crezi ca se numesc de SONORIZARI? :nebun:

dragon vad ca aproape toate postarile tale sunt asa in bataie de joc, las-o mai usor ca sa nu ne fie dor de tine
Link spre comentariu
Vizitator HDdanutHD

Salut!Dupa cum ati vazut(cred) pe acest forum,sunt cam nedumerit in privinta boxelor si amplificatoarelor :jytuiyu Am vazut pe un site niste boxe:Boxele: http://www.decibel.ro/articol/Sonorizar ... -2266.html x2Amplificator: http://www.decibel.ro/articol/Sonorizar ... -2292.html Mentionez ca nu voi folosii aceste boxe pentru sonorizari la petreceri sau ceva de genu.Le voi utiliza intrun apartament.Bugetul este de 300 de euro +- 20 euroMi-ati indica aceste boxe pentru casa?Multumesc mult!

si in concluzie sa uit de boxe&amplificator si sa merg pe ?
Link spre comentariu

Nu a zis nimeni sa uiti, iti trebuie o perche de boxe de cam 100w (20Hz-20000Hz)cu doua-trei cai si filtre (de firma chiar si second hand) si un amplificator de vre-o 50w cu aceleasi caracteristici, pe care sa-l folosesti cam pe la jumatate din volum pentru o auditie placuta.

Link spre comentariu

Esti nebun? :nebunrau: La ce iti trebuie boxe de sonorizari si amplificator pentru sonorizari,care in primul rand nu au nimic in comun cu calitatea audio,HI-FI,in casa?De crezi ca se numesc de SONORIZARI? :nebun:

Daca tu il poti numi pe ala amplificator de sonorizari.....eu mi-o tai :d:D:D:D:D:D
Nu pot numi chiar sonorizari cu majuscule,daca pocnesc chinezeste :rade: Dj Dog care e problema;nu ti-ai luat pastila azi?HDdanutHD-cauta si tu ceva pe net;sunt destule magazine cu profil audio ce au boxe;sau daca te tenteaza boxe SH,sunt destui pe aici ce vor sa scape de unele.Tu alegi,dar renunta la ideea asta grosolana de dulapuri audio pe post de calitate!!! :da
Link spre comentariu
Vizitator HDdanutHD

"Nu pot numi chiar sonorizari cu majuscule,daca pocnesc chinezeste :rade: Dj Dog care e problema;nu ti-ai luat pastila azi?"Scuze ca intervin mai dragon...asa prin absurd teai uitat ce scrie sub numele lui :ras: ?

Link spre comentariu

Adica?Faci ce spune popa sau ce zice popa?Acelasi lucru.Nu ma fascineaza etichetele...Revenind la subiect,la ceea ce cauti tu,pentru muzica ce spui ca o asculti,iti trebuie niste incinte cu mult bass,cat mai jos...poate mai pui in ecuatie si un subwoofer pentru sub-bass... :da

Link spre comentariu
Vizitator bolosicubolo

Vad ca chiar exista boxe China, uitati-va la marca :ras:

Cat despre dilema ta sunt de acord cu Petreelectronic, la 300E iti poti face un sistem "vintage" (suna mai bine decat second hand) destul de bun.

Link spre comentariu

Vliodor alea nu muta mobila si nu au bas puternic, manelistic, cum zic unii pe aici, alea nu au bas deloc. Sunt genul de boxe care doar urla pe la chefuri. Ca tot veni vorba, n-am auzit niciodata la manele bas puternic, des apare prostia asta pe forum.

Pentru genurile de muzica ce asculti, daca iti place basul puternic , nu-s bune nici unitra sau amplificatoare de 50w. Pe langa alte probleme, Unitra sunt varza pe bas pentru gabaritul lor, am ascultat boxe mai mici care scot mai mult bas decat cele mai mari Unitra, alea de 140, oare si pentru ca au tuburile acelea bassreflex minuscule?Nu stiu la ce s-au gandit proiectantii cand le-au facut asa mici. :sparge: Pe langa asta, daca le fortezi pe bas, le crapa si suspensiile :ras:

Tie iti trebuie niste boxe mari si serioase, care sa coboare sub 40 hz. Dar nu te poti lua dupa datele producatorilor sau etichete, la hz mint mai rau ca la wati. Ti-ar fi bun asa ceva, din pacate peste buget http://www.shopmania.ro/speakere/p-cerwin-vega-15-3-way-floor-standing-speaker-19813541

Mai poti lua in considerare solutia cu doua boxe mai mici si un subwoofer mare (chiar diy) ca sa te poti incadra in buget si sa obtii bas puternic..

Link spre comentariu
Vizitator HDdanutHD

Vliodor alea nu muta mobila si nu au bas puternic, manelistic, cum zic unii pe aici, alea nu au bas deloc. Sunt genul de boxe care doar urla pe la chefuri. Ca tot veni vorba, n-am auzit niciodata la manele bas puternic, des apare prostia asta pe forum.Pentru genurile de muzica ce asculti, daca iti place basul puternic , nu-s bune nici unitra sau amplificatoare de 50w. Pe langa alte probleme, Unitra sunt varza pe bas pentru gabaritul lor, am ascultat boxe mai mici care scot mai mult bas decat cele mai mari Unitra, alea de 140, oare si pentru ca au tuburile acelea bassreflex minuscule?Nu stiu la ce s-au gandit proiectantii cand le-au facut asa mici. :sparge: Pe langa asta, daca le fortezi pe bas, le crapa si suspensiile :ras: Tie iti trebuie niste boxe mari si serioase, care sa coboare sub 40 hz. Dar nu te poti lua dupa datele producatorilor sau etichete, la hz mint mai rau ca la wati. Ti-ar fi bun asa ceva, din pacate peste buget http://www.shopmania.ro/speakere/p-cerwin-vega-15-3-way-floor-standing-speaker-19813541Mai poti lua in considerare solutia cu doua boxe mai mici si un subwoofer mare (chiar diy) ca sa te poti incadra in buget si sa obtii bas puternic..

sunt 11 mil una sau ambele? :nas:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări