mircea1948 Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 Am un pc mai vechi. Am mai instalat Windows XP de multe ori, insa de data asta instalarea merge f. f. lent.CD-ul este in stare buna, CD-rom-ul este in stare buna, hardul asemenea. Pe placa nu par a fi defecte si in BIOS nu am umblat. Aveti vreun sfat pentru a iesi din acest impas? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 Buna seara ! Nu va suparati,dar am vrea si noi ceva date despre acest pc-u,de exemplu placa de baza,placa video,ramul,procesorul de cat este etc.......Asteptam !!! Link spre comentariu
davidut5 Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 Eu am instalat cu un cd-rw LG si a mers foarte repede, la copierea fisierelor, in schimb cu altele abia mergea plus ca din cand in cand se mai si oprea din invartit. Dupa ce se restarteaza atunci nu mai are treaba cu cd-romul. E pe PC power only.In mai putin de o ora trebuie sa fie gata. La tine cat dureaza 2,3? Link spre comentariu
stefanstudio Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 e ori cd romul de vina ori cd ul eu am un dvd cu win xp care de ceva vreme nu mai il citeste laptopul dar in pc merge sa il bag Link spre comentariu
mircea1948 Postat Noiembrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Iata datele calculatorului.Placa de baza: GIGABYTE NFORCE3 250 SOCHET 754Procesor: AMD 3000 SEMPRON SKT754 64BITMemorie: DDRAM 512MB 128BITPlaca video: VIDEO GEF FX5500 256MB 128BITHard disk: WDIGITAL 120GB 7200RPM 8MBCD-RW LG.Fenomenul a aparut brusc. La deschiderea calculatorului, a dat eroare si s-a restartat. S-a repetat. La incercarea de a reinstala, constat ca CD-RW incarca f lent. Am pus altul, la fel. Am schimbat si hardul, tot f lent. Practic nu pot face o instalare. Numai formatarea dureaza o ora.Multumesc f. mult. Link spre comentariu
nel65 Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 am patit pe propria piele asa ceva,pana nu am formatat hardul pe alt calculator care avea windows-ul lui instalat deja ,n-a fost chip sa-i dau de capatDupa ce l-am pus la loc in calculatorul cu pricina ,a mers ca unul nou.Se mai poate sa fie si vreo pamglica (nici nu stiu cum le zice ) din alea late cu multe fire ,parca cablu ATA ,schimba-le si pe alea cu altele noi ,sunt ieftine ,eventual lasa doar una pentru hard si cd-rom Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Buna seara ! Ati verificat hdd-ul de bad-uri ?Asteptam ! Link spre comentariu
johnnybili Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 1.Schimba cablul Ide2.Pune HDD pe Primary Master si cd-rom-ul pe slave3.verifica hdd de bad-uri Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Eu asi mai zice sa verificati si cu un alt cd-u cu sistemul de operare.Mult succes !!! Link spre comentariu
yo9hnf Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Pentru orice eventualitate, uita-te si in BIOS la temperaturi, sau incearca cu un hyren's boot cd. Link spre comentariu
mos ilie Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Salut,Merită să verifici atent setările prin Bios.Nu este exclus ca accidental să se fi setat pe Disable vreunul din cache-uri, sau cine mai ştie ce altceva.Dacă nu ştii prea bine ce ai de făcut, poţi recurge la setarea pe default ( aşa cum a ieşit din fabrică ), dacă faci un Clear Cmos.Vezi în documentaţia plăcii de bază. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Buna seara ! Mai usor pentru dvs este urmatoarea operare pentru bios,adica sa-i scoateti bateria aceia de 3 v de pe placa de baza si il lasati vreo 2-3 min fara baterie si fara alimentare pc-u,dupa ce trece aceste 2-3 min ii bagati bateria inapoi unde a fost si il bagati si alimentarea inapoi. Atentie ! Dupa toata operatia aceasta trebuie ca sa intrati in bios cu tasta delete sau cu tasta f2 si trebuie ca sa-i setati data si ora si nu in ultimul rand butul,iar dupaia dati unde scrie exit si ii dati sa salveze setarile facute in bios . Exemplu in pozele de mai jos . Succes !!! Link spre comentariu
stefanstudio Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 incearca cu alt cd fara zgarieturi si osa faca minuni Link spre comentariu
mircea1948 Postat Noiembrie 7, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2011 Dupa multe ore am reusit sa instalez WINDOWS XP. Totul merge bine mai putin orice operatiune care implica CD-ROM. Orice program ce se instaleaza de pe CD ori dureaza prea mult ori nu ruleaza si multe CDuri nu le poate citi desi acestea sunt bune. Am schimbat CD-ROMul cu altul functional si rezultatul e acelasi. Link spre comentariu
sebi Postat Noiembrie 7, 2011 Partajează Postat Noiembrie 7, 2011 sal,sa nu fie de la magistrale Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum