iod2 Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 sa traiti, am mai postat intrun loc, dar cred ca e mai bine sa deskimb un nou topic. am modemul de romtelecom, ala cu wireles, si routherul TL-WR941ND nu am reusit sa le setez. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 Sa le stapanesti sanatos ! Cauta pe google TL-WR941ND si vezi ce raspuns iti da. O sa gasesti ca se cheama ROUTER. Intrebarea care este? Sau este vorba de lauda? Daca nu poti configura ROUTERUL, ai grija ca pe WAN sa ai DHCP dezactivat si conexiune automata (sau ceva de genul....). Vezi ca in manual (da, seamana cu ala de limba romana) o sa gasesti explicatii despre cum trebuie sa setezi portul WAN. Link spre comentariu
iod2 Postat Noiembrie 5, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 oki .............. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 oki .............. http://en.wikipedia.org/wiki/Okay Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 Buna seara ! Vedeti daca va ajuta acest manual de utilizare la acest ruter. Dati un click aici : http://www.atel.com.pl/doc/TL-WR941N_WR ... _Guide.pdf . Succes !!! Link spre comentariu
iod2 Postat Noiembrie 10, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2011 nu reusesc nici cum sa fac routerul sa functioneze Link spre comentariu
iod2 Postat Noiembrie 10, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2011 am gasit pe net o cheste, sa intru pe firul din modemul de romtelecom pe unu din poturile de lan, in urma unor setari, problema e ca nu am net pe wireles, pe lan imi merge, dar pe wireles nu. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Noiembrie 10, 2011 Partajează Postat Noiembrie 10, 2011 am gasit pe net o cheste, sa intru pe firul din modemul de romtelecomPai ce diametru are firul ? Incapi ? Daca ai TeamViewer sau UltraVNC instalat te pot ajuta sa configurezi routerul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum