Tarabostes Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 Salutare colegi forumisti.Dupa cum am specificat in titlu as vrea sa modific un montaj care aprinde un tub neon de 8W de la acumulatori de 3,6V.Eu am un acumulator de 12V si as vrea sa-l pun in locul celor de 3,6V dar cred ca montajul trebuie modificat caci se vor arde ceva piese pe acolo.Din pacate schema electrica nu o detin asa ca va rog pe aceia care vor sa-mi dea o mana de ajutor(bineinteles daca se poate) cu aceasta modificare.Precizez ca montajul l-am desfacut din lampile ce scriu pe ele EXIT care sunt montate prin fabrici,magazine,s.a.Atasez si cateva poze cu montajul.Toate cele bune si sper sa gasesc o rezolvare la problema mea. Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 Cum va trebui sa modifici tot...mai bine faci altul Link spre comentariu
cristi71 Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 Cum va trebui sa modifici tot...mai bine faci altulcorect! trebuie modificat si partea de incarcare si cea de functionare invertor Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 Realizeaza montajul,regleaza tensiunea de iesire 3,6V si introdu-l intre baterie si montajul lampii. Link spre comentariu
Tarabostes Postat Noiembrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Va multumesc tuturor pentru raspunsuri.Tin sa precizez ca am pus acumulatorul de 12V in locul celui de 3,6V doar vreo 10 secunde si nu s-a incalzit nimic pe acolo(intensitatea luminoasa cu care se aprinde tubul neon de 8W este mai mare).Pe mine nu ma interesa decat aprinderea tubului la 12V nu sa si incarc acumulatorul la montaj.Stima si multa bafta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum