Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor- incinta pentru difuzor GZRW 30C

Vizitator sonnic53

Postări Recomandate

Vizitator sonnic53

am respectivul difuzor. insa nustiu ce incinta sai fac . specificatii tehnice , ce am gasit . diameter: 30 cm / 12" power handling: 500 WRMS/1200max impedance: 2 x 2 ohm voice coil: 63 mm / 2.5" excursion: X max. 20 mm / 0.79" resonance frequency: FS 27 Hz SPL: 89 dBFS Hz 27qms 3.45qes 0.39qts 0.35xmax 20mmspl 89dbaltceva nu prea mai stiu . va rog pe cei care stiu sami calculeze si mie o incinta sa sune bine.si portul ala din fata pe care iese aerul cat trebue facut de mare/de lung/diametru sau ce mai trebue. mersi mult . diametru decupare 288mm

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• CBI

2

• player4

2

• ahegyes

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

o. am inteles. imi trebue o cutie de 89 litri. dar faza cu portu cum fac ?asta nu inteleg deloc. undel fac si de cat ? lung , lat...

nu stiu unde ai citit tu 89 de litri... :ras: 50 litri volum util si portul de 10cm diam pe 20cm lungime
Link spre comentariu
Vizitator sonnic53

aaa? sa inteleg ca acolo la specification unde scrie Vas liter 89 , nu se refera la litri pentru cutia difuzorului ? si sa inteleg ca unde scrie bassreflex/vented 50 . ala sa fie litraju ? si sa inteleg ca portu trebue sa fie 10cm diametru cu 20 lungime. ( sa inteleg ca e vorba de teava dinaia , nustiu cum se numeste ) sau trebue facuta taietura dintraceia dreapta pe cutie ? putin mai explicit la faza cu portu va rog . mersi

post-57497-139829334449_thumb.jpg

Link spre comentariu
Vizitator sonnic53

tot nu am inteles. ce trebue facut ... puteti sa ma injurati sau nu ,,, insa numi dau seama. deci trebue sa fac port taiat in cutie nu ? dreptungi . cat sa fie de inalt?lat si adanc ? ,,, exact niste dimensiuni nu se poate ? mersi ...

Link spre comentariu

offin link-ul ala scrie f clar,trebuie sa faci o cutie cu un volum total intern de ~50L si un tub, teava cum vrei sa-i zici de 10cm diametru si lunga de 18cm,gasesti teava de apa scurgere din pvc la orice magazin cu materiale de constructii/bricolajdaca nu stii sa dimensionezi o cutie paralelipipedica si cum se calculeaza un volum sau ce e ala diametru ,imi pare rau ...dar pe forum nu se predau notiuni de scoala generala.Dar poti incerca cu google daca ai vointa...

Link spre comentariu
Vizitator sonnic53

la un 50l . imi da cutia asta / Lungime 60 / inalt 35 / adancime 32/ portul bas reflex e de 10 interioru si 30 lungime. al pot pune oriunde acest port ? in lateral ? deasupra ? a 2a intrebare . pot modifica dimensiunile cutiei insa sami dea tot 50 de litri ? mersi .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări