cearda Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 Am acest emitator stereo se alimenteaza la 12volti,raza de actiune este de 10 metri. Intrebarea mea este: as putea sa il fac sa duca mai mult,cam 100 metri? Nu stiu cati milivati scoate. Link spre comentariu
mircang9 Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 Iti trebuie o antena si un receptor. Receptorul capteaza si transmite mai departesemnalul. Link spre comentariu
cearda Postat Noiembrie 5, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 Iti trebuie o antena si un receptor. Receptorul capteaza si transmite mai departesemnalul.Poate nu m-am facut inteles io,atunci ami cer scuze.Emitatorul are antena pe interior in carcasa lui,io ma refeream la un amplificator RF.ce fel de amplificator rf sa atasez la el ca sa bata mai mult. Link spre comentariu
mircang9 Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Iti trebuie un tranceiver fm adica receptioneaza fm amplifica si emite mai departe. http://www.silabs.com/products/audiovid ... fault.aspx Iei un radio normal cu autoselectie. Incearca sa-l pui langa acel emitator. Vezi prinzi ceea ce emite in banda FM ? Apoi legi doua fire la difuzorul radioului ce vin intrari la transceiverul cu antena, adica la Left Input ( LIN ) si la Right Input ( RIN ). Sau nu te mai complici cu radio si folosesti doar integratul acesta care are si antena de intrare. Apoi iti trebuie si un controller ce controleaza intrarile de control. Cred ca o sa gasesti si ceva mai simplu dar mai scump dand pe google. De exemplu: http://www.alibaba.com/product-gs/47764 ... odule.html Sau iti iei un alt modulator FM care emite la o distanta mai mare. Si pe aceasta linie iti faci un post de radio FM local. Sau incerci sa faci cum ai zis. Legi doua fire la antena de la acel modulator si iti va trebui doar un transmitter FM cu antena. De fapt cred ca asta si vrei. Acum nu mai am timp sa caut. Succes :-) * Link spre comentariu
lorik199 Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 De ce sa te scarpini la urechea dreapta cu mana stanga? Uite exact ce ai nevoie http://circuit-zone.com/?electronic_project=111 Link spre comentariu
mircang9 Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 frumos. Acum la treaba ! scarpina-te cu mana dreapta ! sa-mi spui cand iti faci un post de radio cu schema de mai sus. Vezi sa nu strici cumva modulatorul ala fain ce l-ai postat legand schema de mai sus. Vezi sa nu-ti ia foc ceva pe la masina daca cresti peste 15 V la alimentarea circuitului, dai si 220 V continuu poate,poate reusesti ... icon_jook Link spre comentariu
BodoRF Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Iei un radio normal cu autoselectie. Incearca sa-l pui langa acel emitator.Vezi prinzi ceea ce emite in banda FM ?Apoi legi doua fire la difuzorul radioului ce vin intrari la transceiverul cu antena, adicala Left Input ( LIN ) si la Right Input ( RIN ). Sau nu te mai complici cu radio si folosestidoar integratul acesta care are si antena de intrare. Apoi iti trebuie si un controllerce controleaza intrarile de control. Cred ca o sa gasesti si ceva mai simplu dar mai scumpdand pe google. Link spre comentariu
lorik199 Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Iei un radio normal cu autoselectie. Incearca sa-l pui langa acel emitator.Vezi prinzi ceea ce emite in banda FM ?Apoi legi doua fire la difuzorul radioului ce vin intrari la transceiverul cu antena, adicala Left Input ( LIN ) si la Right Input ( RIN ). Sau nu te mai complici cu radio si folosestidoar integratul acesta care are si antena de intrare. Apoi iti trebuie si un controllerce controleaza intrarile de control. Cred ca o sa gasesti si ceva mai simplu dar mai scumpdand pe google. Eu m-am abtinut...dar vad ca dvs ati "lansat porumbelul" :ras:Era evident ca solutia asta e una extrem de costisitoare, cu performante mediocre Link spre comentariu
mircang9 Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Se mai intampla,Nu sunt mester in domeniu asta. Am dat peste topicul asta asa in treacat si am zis, haisa vad si hai sa vad ceva cu ce se mananca desi nu este domeniul meu de interes.Nu prea am ce cauta pe la acest domeniu radioamatorism. Am cautat in graba dand pe google si i-am dat omului sa analizeze. Eu-s ala cu PICurile si dsPICurilesi acum cu filtru digital cu dsPIC - a se vedea la sectiunea PIC. Acum ma documentez, apoi voi posta acolo "toate" cele pentru lamuriri. Acum sa ne zica omul nostru care a aruncat topicul asta si sa ne spuna ce a mai facut si rezultatele obtinute. Asteptam .... o fi unul cu banimulti .... care poate isi permite sa incerce si variantele mele si ne spunerezultatele .... nu eu am inventat acele .... dar pentru cineva care are bani multi si mult timp si chiar vrea sa invete cat mai multe poate se merita si ce am zis eu .......... icon_jook Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum