Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

meniu sinudyne 14310 Jazz TLV

Vizitator Florinksu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ROBEERT

4

• validae

3

• tehtronics

2

• leoncris

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Daca in tv aveti acest procesor, inseamna ca este un Philips sasiu Anubis A care este blocat in "hotel mode".Pentru de blocare selectati progrmul 38 si apasati simultan SELECT(P/V) de pe panou si SLEEPTIMER de pe telecomanda cca.5 secunde pana cand pe ecran va apare afisat H- ceea ce inseamna ca tv-ul a fost deblocat si puteti cauta programe.

Link spre comentariu

Daca in tv aveti acest procesor, inseamna ca este un Philips sasiu Anubis A care este blocat in "hotel mode".Pentru de blocare selectati progrmul 38 si apasati simultan SELECT(P/V) de pe panou si SLEEPTIMER de pe telecomanda cca.5 secunde pana cand pe ecran va apare afisat H- ceea ce inseamna ca tv-ul a fost deblocat si puteti cauta programe.

Mii de multumiri domnule mariancalinescu. Asa a fost. Tasta select si cu tasta sleeptimer, dar sa vedeti " ce-am luat-o in barna " ( teapa ), astfel: i-am rescris initial binul pana sa-mi dati raspunsul si saracul se deblocase dar eu nu mi-am dat seama. De ce? La TV-urile Philips echipate cu aceste TMP-uri difera OSD-ul cand intri in INSTALL fata de podoaba asta.La Philips apare scris INSTALL si mai jos scrie " Cautare manuala " si " Cautare automata ", pe cand la podoaba asta, cand intri in install, se micsoreaza cifra programului si incepe sa clipeasca, apoi cand dai pe cautare ( tasta cu doua sageti ) apare bara de cautare simultan cu cautarea postului.Rasul curcilor, cand am vazut ca incepe sa clipeasca cifra, am zis ca softul nu corespunde ( este vreo eroare ). Mi-am dat seama de figura dupa ce am dezactivat modul hotel. Deci total diferit de sasiile de Philips. Ce afiseaza exact la fel ca la Philips, cand apesi tasta MENU si afiseaza functiile CONTRAST, LUMINOZITATE, etc. De asta am primit teapa. Cine dracu se gandea ca difera modul de afisare la functia install, mai ales ca celelalte functii le afiseaza identic ca la Philips. :ras: :ras: :ras: Teapa la drumul mare am mai luat.Mii de multumiri.
Link spre comentariu
  • 8 ani mai târziu...

Buna ziua, 

Am achizitionat un tv Sinudyne Model sy u32kv100 si incerc sa fac prima instalare dar de fiecare data ma blochez la ultimul pas, si anume la PIN. Am incercat multe combinatii pentru un PIN din 4 cifre si nu reusesc sa il ghicesc.

Stie careva cum pot sa ii dau un hard sau soft reset la acest model de televizor?

Link spre comentariu

incercati menu hotel

menu 7935

si poate pe acolo e setat ,hotel on,fara acces la anumite functii

dezactivati hotel

sau

incercati menu service

menu 4725

diagnostic,factory reset

dupa care un factory reset ,va duce la prima instalare,reinstaare tv,totul de la 0,fara parole...........

succes

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Salut, am un Sinudyne SY U22 K 100 și nu pot intra în meniu, apare ecran albastru și scrie tastatura blocata.Am încercat tot felul de coduri, telecomenzi și nimic.Cand apăs pe selectare surce se deschide o fereastra unde este bifat pe AV. Dar nu recunoaște niciun semnal. 

Link spre comentariu

Este blocat în ,,child lock,, sau ,,hotel,, probabil.Doar cu telecomada originală sau total compatibilă se poate scoate din blocare.Se mai poate şi altfel, dar implică scoaterea memoriei şi rescrierea cu un dump de la un tv neblocat.Dar chiar nu aţi găsit nicio telecomandă compatibilă ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări