Vizitator CrazyMe Postat Ianuarie 22, 2006 Partajează Postat Ianuarie 22, 2006 vreau sa fac o instalatie de iluminat automata, pot gasi vreo schema ? de preferat ar fi , activarea acesteia cu o telecomanda normala de televizor. Link spre comentariu
Vizitator berti Postat Ianuarie 22, 2006 Partajează Postat Ianuarie 22, 2006 Vrei s-o faci tu cu mana ta? Sau vrei s-o cumperi? Link spre comentariu
Vizitator CrazyMe Postat Ianuarie 22, 2006 Partajează Postat Ianuarie 22, 2006 vreau s-o fac cu mana mea, pt casa, si n-am nici cea mai vaga idee de unde as putea lua o schema... stiu doar ca o sa fie cu receptor infrared ca asta emite telecomanda de la televizor. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Ianuarie 22, 2006 Partajează Postat Ianuarie 22, 2006 iti ofer eu un kit pe 12 canale.Poti cu 1 telecomanda sa comanzi 12 consumatori. Pretul este de 3 mil. Link spre comentariu
Vizitator CrazyMe Postat Ianuarie 22, 2006 Partajează Postat Ianuarie 22, 2006 tocmai ca sa nu dau banii aiurea am degand sa-mi fac singur, asa ca poti sa-ti muti topicul la vanzari/cumparari :yawinkle: ... daca aveam 3 milioane acuma sigur nu-mi luam kit pt asa ceva ... nu se meritaasa ca v-as ruga sa nu mai postati aberatii cu preturi, nu am facut altceva decat sa cer o amarata de schema Link spre comentariu
one Postat Ianuarie 22, 2006 Partajează Postat Ianuarie 22, 2006 Da un search pe forum ca s-a mai discutat... Vezi si http://one.lx.ro/lumini/telecomanda1/telecomanda1.html In cam pe luna viitoare si o schema cu microcontroller. cu variatia intensitatii luminii. Link spre comentariu
ionut20 Postat Ianuarie 22, 2006 Partajează Postat Ianuarie 22, 2006 Si aici ai varianta lui one, dar cu releu in loc de optocuplor, si alimentare de la 12 Vdc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum