Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

yamaha mx 20/6

Vizitator nelutucrisan

Postări Recomandate

Vizitator nelutucrisan

Buna detin un mixer yamaha mx20/6 si am citeva potentiometre care incep sa aiba probleme poate cineva sa imi spuna unde as putea face comanda pentru a mi le schimba .Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alex mm

1

• remus68

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

..... uneori cu un spray de contact bun se pot face minuni ...... :da . Presupun ca cei de translatie sunt cei in cauza ... :jytuiyu .Poate din dezmembrari , sunt destul de scumpi de altfel daca ii cumperi de noi (cei de calitate ).

Link spre comentariu
Vizitator nelutucrisan

Va multumesc mult pentru informatiile date .cu spray de contact am dat insa nu prea am rezultate cu gaz lampant nu am incercat am sa incerc. Dar totusi deaca gasesc sa le cumpar noi leas cupara.

post-51964-139829333752_thumb.jpg

Link spre comentariu

Daca e vorba de cele axiale, preturile sint destul de ok si gasesti de buna calitate pina in 10lei (exista si chinezarii ordinare pina in 2lei, dar cit dai, atita face!). Daca e vorba de potentiometrele de volum, cu cursor liniar, gasesti pina in 25...30 de lei la calitate acceptabila; alea foarte bune sint de la 10E in sus pe bucata... Deci?

Link spre comentariu
Vizitator nelutucrisan

Daca e vorba de cele axiale, preturile sint destul de ok si gasesti de buna calitate pina in 10lei (exista si chinezarii ordinare pina in 2lei, dar cit dai, atita face!). Daca e vorba de potentiometrele de volum, cu cursor liniar, gasesti pina in 25...30 de lei la calitate acceptabila; alea foarte bune sint de la 10E in sus pe bucata... Deci?

Va multumesc pentru informatie nu pretul ma intereseaza ci calitatea . In nici un caz chinezarii nu ma intereseaza ca mie scirba de iele. Daca stiti o adresa unde as putea sa comand prin intermediul internetului va rog sa imi spuneti ,daca nu si numai adresa magazinului .
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări