cosmos Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 Salut! Termostatul in schema arata ca ar fi inseriat cu rezistenta de incalzire si ca ar fi si reglabil, dar el are un contact normal deschis si atat , intial m-am cam grabit si am zis ca e defect, dupa ce l-am desfacut am constatat ca are un contact normal deschis , am pus bricheta pe el si se inchide contactul. Intrebarea e cum alimenteaza rezistenta daca el are contact normal deschis sau schema nu corespunde? Link spre comentariu
gymy Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 Asta e termostatul de protectie.Cel reglabil e cel cu tubul subtire care duce la butonul de reglaj al temperaturii.Termostatul din imaginea ta ar trebui sa fie normal inchis din cite a-mi aduc eu aminte si sa decupleze pe la 90-95°. Link spre comentariu
cosmos Postat Noiembrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Logic si practic asa trebuie sa fie, numai ca acest termostat de protectie se comporta invers fata de cum ar trebui. Momentan am altele de reparat, am sa revin cu detalii dupa ce o rezolv. Link spre comentariu
cosmos Postat Noiembrie 8, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 Poate se mai intalneste cineva cu asa ceva asa ca e bine de specificat ca termostatul acesta este de 40 grade C si are contact ND (vezi schema) si nu este inseriat cu rezistenta . Scuze pentru inducere in eroare (nu am belit ochii bine in schema) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum