nestiitorul Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 salut.vreau sa-mi cumpar un tv lcd.care este mai bun?am vazut preturile si sunt apropiate.este vorba de samsung si sony Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 La Sony platesti si firma dar Samsung a reusit sa intre in topul celor mai bune LCD-uri. DVS. alegeti!P.S.: a mai fost un subiect nu de mult timp Panasonic versus Samsung si dupa multe discutii a ales..........sotia celui ce a postat! Link spre comentariu
C.D. Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 Va recomand cu caldura, Samsung.Folosesc de multi ani si monitor si TV Samsung si nu am avut nicio problema cu ele. Link spre comentariu
Vizitator strike Postat Decembrie 25, 2012 Partajează Postat Decembrie 25, 2012 samsung la LED, este peste Sony , LG, sau alte firme---ca sa va lamuriti-- mergeti intr-un magazin, gen Altex, unde sunt expuse, comparativ mai multe firme...sau modele.. si comparati imaginea de la 4-10 m perpendicular pe ecran.--pentru obisnuiti cu High-end--- Hobby-sti-- sunt importante si tipul de turnere incorporate, DVBS2 sau DVB-C {cablu }sau DVB-T {terestru }, plus facilitatea de internet, browsere- si common interface- pentru cei care vor sa acceseze direct un card TV -{fara sharing de la un receiver DM sau similar } Link spre comentariu
alexutu Postat Decembrie 26, 2012 Partajează Postat Decembrie 26, 2012 eu am samsung dar dupa parerea mea sunt mai ok sony , culorile mai naturale. Link spre comentariu
maverik_ro Postat Decembrie 26, 2012 Partajează Postat Decembrie 26, 2012 samsung la LED, este peste Sony , LG, sau alte firme---ca sa va lamuriti-- mergeti intr-un magazin, gen Altex, unde sunt expuse, comparativ mai multe firme...sau modele.. si comparati imaginea de la 4-10 m perpendicular pe ecran.--pentru obisnuiti cu High-end--- Hobby-sti-- sunt importante si tipul de turnere incorporate, DVBS2 sau DVB-C {cablu }sau DVB-T {terestru }, plus facilitatea de internet, browsere- si common interface- pentru cei care vor sa acceseze direct un card TV -{fara sharing de la un receiver DM sau similar }subscriu la cele de mai sus ..... si eu folosesc 2 samsunguri unul de 42inch si unul de 32 ambele se vad super OK ... cum a spus si colegul mei mare atentie la tunner ... sa fie minim DVB T/C te ajuat foarte mult , iar cand magari astia de la RCS RDS or sa treaca la emisie numai in sistem digital te va ajuta sa scapi de inca o cutie (decodorul de semnal care va face semnalul digital in analogic ) si o telecomanda in plus prin casa Link spre comentariu
Vizitator Alinush Postat Decembrie 31, 2012 Partajează Postat Decembrie 31, 2012 Am si eu un Samsung led de 32 inch. Am acel port common interface, dar cred ca trebuie un slot ceva ca sa pot baga cartela celor de la RDS. Poate ma polate lamuri cineva cum pot face asta si sa pot scapa de acel decodor. Link spre comentariu
Vizitator strike Postat Ianuarie 7, 2013 Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 Am si eu un Samsung led de 32 inch. Am acel port common interface, dar cred ca trebuie un slot ceva ca sa pot baga cartela celor de la RDS. Poate ma polate lamuri cineva cum pot face asta si sa pot scapa de acel decodor.dapoti folosi Common interface-- compatibil pe NagraVision 3 daca vrei sa folosesti Digi.exista DOAR un incovenient-- referitor la imperecherea cartelei--cu BK , RSA cu decodorul lor--- si nu stiu exact cum functioneaza cu CI.--dar poti sa te orientezi in viitor la alt card - UPC - care poate sa mearga lejer pe CI. fara complicatii Link spre comentariu
Vizitator strike Postat Ianuarie 7, 2013 Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 eu am samsung dar dupa parerea mea sunt mai ok sony , culorile mai naturale.eu sunt de alta parere...la orice model LED m-am uitat ...Samsung a avut cele mai frumoase si clare culori.--este important sa compari aceeasi clasa...LED, LCD , plasma..deoarece sunt tehnologii diferite.si sunt tare curios, daca Sony , chiar produce EA ,panouri LED, sau le cumpara de la terti, inclusiv Samsung , si complecteaza mainboardul si carcasa. Am mai vazut parti din DVD playere facute in Romania la Timisoara, .... si apoi era trimis in Malaiezia, pentru asamblarea finala... s ambalare, si expediere spre Japan si USA market.... dar parti din ele erau facute in Timisoara si in Ungaria.... Link spre comentariu
blazeu Postat Iunie 12, 2013 Partajează Postat Iunie 12, 2013 Si e mai rau decat cel facut in China? E adevarat ca in China se produc aproape toate, si se fac si aparate de calitate, insa cu sclavi eu nu cred ca se poate face un lucru bun pe termen lung...Asta-i globalizarea, spre exemplu in USA pe la sfarsitul anilor '70 nu mai renta sa fabrici un aparat electronic sub 400$, alea veneau din Asia, mai exact Japonia atunci. Azi, cred ca plafonul e mult mai sus, iar sursa e China, Coreea, India, Pakistan. Valabil si pentru EU si deci si pentru noi...Unii producatori si-au instalat "fabrici" in tari europene (exemplu: Hyundai in Cehia), insa acolo fac doar asamblarea finala, gen Daewoo la Craiova, vine toata masina pe bucati si ei doar o fac la un loc, sa fenteze taxa de import in uniune..dar ne-am indepartat;personal, cred ca la Sony platiti 30-50% in plus brandul, la calitate egala (va mai amintiti disputa Sony versus Sanyo? Ani de zile Sony i-au actionat in judecata pe cei de la Sanyo, si pana la urma cei mai castigati au fost tot cei de la Sanyo, care au avut publicitate ieftina si au luat din clientela Sony pen'ca au facut aparate bune!). Samsung e intr-o pozitie asemanatoare, se straduie sa faca aparate bune si ia din clientii altora.Dincolo de bani, exista aprecierea subiectiva (vezi " are culori mai naturale"), si experienta personala, uneori negativa (Samsung a avut niste tv-uri cu tub mai putin reusite, insa asta-i istorie). Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iunie 12, 2013 Partajează Postat Iunie 12, 2013 Unii spun ca ce nu este fabricat in China nu este original! Eu nu sunt chiar de aceeasi parere.Am vazut in schimb LCD Sony, Philips, Panasonic cu display Samsung dar nu si invers! Parerea mea este ca la ora actuala cel mai tare este Samsung. Link spre comentariu
blazeu Postat Iulie 15, 2013 Partajează Postat Iulie 15, 2013 Pe de o parte Apple se judeca cu Samsung pentru piata de smartphone, pe de alta cumpara de la ei o droaie de componente... Ce ti-e si cu marketingul asta...Samsung e intr-adevar tare, mai ales prin prisma faptului ca ei fabrica aproape toate componentele.Vizionare placuta! Link spre comentariu
dj01fad Postat Iulie 15, 2013 Partajează Postat Iulie 15, 2013 eu recomand la tv samsung sau lg pana la un anumit nivel de pretentii. cred ca au cel mai bun raport calitate pret. da... am un tv hitachi si le da clasa rau, dar... nou a costat de 3 ori mai mult decat ceva similar de la celelalte 2 marci...concluzia: cumpara cu incredere samsung :daps: nu e obligatoriu ca samsung sa aibe cel mai tare televizor, chiar daca ar avea cel mai tare display. Link spre comentariu
Vizitator strike Postat Decembrie 22, 2014 Partajează Postat Decembrie 22, 2014 (editat) [*] [*] [*] [*] [*] Re: Sharp LC60LE652E de strike » Vin Aug 08, 2014 8:36 am Romanianacest aparat primeste 11 puncte dintr-o scala de la 1 la 10.pret / calitatea platita= 11cu conditia sa fie produs in JAPAN152 cm{ 60 inch} - este optim { poate putin cam mare } pentru un perete de 4-5 m si vizionare de la tot asa 4-6 mdar pixeli {Luminofori } sunt optimi, pentru vizionarea la 3-4 m-------TV este tehnologia LED Edge {pe marginea ramei intern } si genereaza lumina din spatele ecranului.ceea ce trebuie sa retineti ,.... este recomandat sa acchizionati , receptorul produs in JAPAN.este foarte importanta folia de dispersie , exterioara, si acesta este produsa doar de 2 companii care o produc in lume {TERRA, este posibil ca extraterestri sa aiba modele mai superioare ))) } , si cea mai buna este cea din Japonia.deci ecranul produs in Japonia, este net superior, si se testeaza, prin vizionare , la unghi de 120 grade din orice directie, stanga dreapta , sus , jos, si trebuie sa se vada corect , nu sa se incetoseze imaginea.unele modele au pe eticheta, spatele ecranului , doar distribuitorul European, cu locatie in UK.va recomand sa fiti atenti , la acest amanunt, pe acea eticheta sa apara MADE in JAPAN, sau pe ambalajul de carton , instanga jos, apare in mai multe limbi, tara de productie.--------pentru comparare cu alte TV {acelasi producator }, verificati ca setarile la TV sa fie identice si sursa de semnal.----pe canalele Romanesti HD, calitatea imaginii este mai redusa, decat pe un Blu- Ray.TV este o bijuterie, si cand pui si suficient trafic in El chiar este o placere sa te uiti la el.-----------o scurta prezentare pentru a va ajuta la selectii viitoare:LED cu backlight- lumina din spatele ecranului este generata de o matrice de LED-ri- si sunt OK cu conditia ca folia exterioara sa fie de calitate si procesorul sa fie perfomant .-----LED edge, se inlocuieste matricea de LED-ri din spatele ecranului, cu o panglica de LED-ri pe margine { pe Edge } , si genereaza Lumina Alba , pentru sursa de lumina { necesara funtionarii ecranului }----------OLED- sursa de lumina din spate este generata prin obtinerea unui asa zis NEON, obtinut prin "LED-uri " depuse pe 2 folii fexibile, si astfel se obtine un "neon " cu pereti flexibili nu din STICLA. { tehnologia este putin mai complicata - deoarece sunt o serie de straturi suprapuse pentru a obtine culorile, inclusiv ALB }asta este diferenta, majora- dintre OLED si LED edge.---deci concluzia: TOATE ACESTE TV-ri prezentate mai sus sunt de fapt LCD, dar cu diferite surse de lumina, in spatele foliei cu "luminofori ".sursa de luminapoate fii :1.tub neon clasic2.matrice de LED-uri ce emit ALB3. panglica de LED-ru albe pe margine - si rezulta EDGE LED4.OLED-- un "neon" cu pereti flexibili de material plastic.5.noua generatie - matrice de GRUPURI DE 4 LED-uri, care genereaza lumina ALB prin combinarea de RGB, plus inca o culoare {si se numeste RGB dinamic } Pro: Ecranul produs in JAPANpe Blu-Ray- parca esti in cinema, se vad toate detaliile posibile , furnizare de camera de filmare.you can go for it. { if you have the money }Contra: sunt curios daca vede MKV si mai ales cum se vede. { vorbesc de cele obtinute din Blu Ray Ripper, la 6-9 Gb filmul converit nu la din acelea mici ca dimensiune} +++++++++++++++++++++++ totul despre acest TV , aici http://dreambox-linuxland.com/viewtopic.php?f=150&t=841&p=1582&hilit=sharp&sid=858a46036455a346ba43d97074d5dac6#p1582 Editat Decembrie 22, 2014 de strike Link spre comentariu
Vizitator strike Postat Decembrie 22, 2014 Partajează Postat Decembrie 22, 2014 (editat) pentru cei curiosi , si sarguinciosi Have Fun , and EnjoY !!! si acum tehnologia Oled !!! Editat Decembrie 22, 2014 de strike Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum