Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Prelungitor cu protectie Well EL-TCD-830M/PROT-W

zanga

Postări Recomandate

Am o problema cu un prelungitor Well EL-TCD-830M/PROT-W in sensul ca nu mai alimenteaza deloc bornele.

Acum cam o luna s-a ars siguranta de 2.5A din el( am incercat sa alimentez o bormasina mai mare) am schimbat-o si nu am avut probleme. Acum am incercat sa alimentez un fier de calcat. De recunoscut recunoaste polaritatea prizei, led-urile se aprind(mai putin cel galben de la slave) insa nu alimenteaza bornele nici pe automatic nici pe manual.

Am pus mai jos doua poze cu circuitul din prelungitor:

Posted Image

Posted Image

Ce as putea sa verific la el?

Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

2

• zanga

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Data viitoare alimenteaza un aparat de sudura din el,poate o sa scoata si scantei :nebunrau: Urmareste traseele de alimentare cu un multimetru,sa vezi unde este intreruperea. Master ar trebui sa fie alimentat tot timpul,nu?

Link spre comentariu

Am mai alimentat cu el fierul de calcat, nu am crezut ca va fi un consumator exagerat de mare :jytuiyu Da, master ar trebui sa fie alimentat tot timpul.Am verificat traseele si nu am gasit nici o intrerupere.

Link spre comentariu

Verifica de la stecher la priza master,trasee,fire,tot!Da,un fier de calcat e destul de puternic. Siguranta de 2,5A era pe traseul alimentarii prelungitorului? Daca da,nu pune consumatori mai mari de 4-500W.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări