mariand Postat Ianuarie 21, 2006 Partajează Postat Ianuarie 21, 2006 Lucrez cu un bun prieten la asa ceva: Si inca o imagine: Si schema: Si o imagine cu mai multe montaje in constructie: Link spre comentariu
felixx Postat Ianuarie 22, 2006 Partajează Postat Ianuarie 22, 2006 Sa dai de stire cind este gata si sa mentionezi cum se "aude",daca esti multumit,etc.Site-ul lui Jogis este destul de cunoscut mai ales la ei pentru ca daca ai observat,au trimitere spre anumite firme care construiesc diferite chestii,de la trafuri pina la carcase.Eu am luat legatura cu Experience electronics pentru a putea comanda cite ceva dar vama ma omoara cu taxele.De altfel cred ca tre sa asteptam 2007.Spor la lucru si sa dai atentie deosebita alimentarii si mai ales carcasei daca vrei sa iasa ceva ca lumea.Oricum ai lucrat ingrijit si astept sa spui mai multe despre "hum"-ul care se aude in difuri (sau nu se aude) si sa ne arati si carcasa.Felicitari. Link spre comentariu
mariand Postat Ianuarie 22, 2006 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2006 Salut.Preamplificatoarele le-am probat si nu au nici un pic de zgomot - in pauza este ca si cum ar fi oprit.De ce ar trebui sa aiba - hum - sau zgomot?Eu am lucrat destule chestii pe tuburi si functioneaza impecabil.O sa pun poze cand vor fi gata la carcasa. Link spre comentariu
sere Postat Ianuarie 22, 2006 Partajează Postat Ianuarie 22, 2006 In schema lui Jogis se folosea VB408 pt stabilizarea tensiunii anodice ... ce solutie ai folosit pt inlocuire? Din ce vad eu in poza cred ca ai folosit o stabilizare clasica cu tranzistor si zenner. In rest .. numai cuvinte de lauda..foarte frumos lucrata partea electronica mai ramane sa rezolvi problema carcaselor care cred ca este mai complicata decat montajul in sine. Link spre comentariu
mariand Postat Ianuarie 22, 2006 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2006 Am folosit MJE13007 in loc de VB408,stabilizator clasic cu diode zener.Carcasele,o sa ramana probabil multi surprinsi cum or sa arate,ma refer la constructia lor.Mai dureaza ceva din pacate,gaurit,eloxat..... Link spre comentariu
amper Postat Ianuarie 23, 2006 Partajează Postat Ianuarie 23, 2006 ce lampi sunt alea de pe placa cu vumetrul afara de aia din mijloc care pare ez 80 redresoare, cele din spatele ochilor magici? De ce nu postezi si schema? Link spre comentariu
mariand Postat Ianuarie 23, 2006 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2006 Lampile sunt EABC80.As posta schema dar este prea mare iar daca o micsorez nu se mai intelege.Daca vrei schema lasa un mail si ti-o trimit pe arhive sau cine vrea schema sa lase mail aici.Pe portal nu am reusit sa inteleg cum se face.Merge pana la un punct cand incepe sa uploadeze si da o eroare.Poate stie cineva de pe forum cum se face. :prayer: Link spre comentariu
felixx Postat Ianuarie 23, 2006 Partajează Postat Ianuarie 23, 2006 Omule,da misto gagica ai mai gasit!Tareeeee. Link spre comentariu
mariand Postat Ianuarie 23, 2006 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2006 :tonqe: :smt007 Link spre comentariu
Kosmin Postat Ianuarie 23, 2006 Partajează Postat Ianuarie 23, 2006 Vreau eu schema pe mail.Multumesc anticipat :yawinkle: Link spre comentariu
amper Postat Ianuarie 24, 2006 Partajează Postat Ianuarie 24, 2006 [email protected] este adresa mea ti-am dat-o si pe PM Link spre comentariu
mariand Postat Ianuarie 24, 2006 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2006 V-am trimis la toti schemele.Sory amper dar nu am primit nici un PM cu mailul(nu stiu de ce?probabil ca aveam full la mesaje si am mai sters din ele).Spor la lucru la toti. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Ianuarie 24, 2006 Partajează Postat Ianuarie 24, 2006 Daca tot trimiti scheme, da-le si pe [email protected]. Mersi. Link spre comentariu
norad Postat Ianuarie 24, 2006 Partajează Postat Ianuarie 24, 2006 Ce program ai folosit pentru desenul cablajului ?Montajul arata foarte bine. Astept rezultatul final.Salutari ! Link spre comentariu
mariand Postat Ianuarie 24, 2006 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2006 Salut.Cablajul a fost realizat cu o imprimanta laser,spray pozitiv,ultraviolete si in final corodarea cu clorura feerica.Si apropo nu am avut nevoie de program schemele fiind luate de pe net. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum