zal Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 Nu numai înălţimea anodului e în discuţie, ci şi suprafaţa desfăşurată a lui, iar ptr asta trebuie sparte lămpile. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 O creatie recenta e si KT120 cu multi steroizi Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 Am pipăit unele. Aştept cu interes viitoarea KT250. Link spre comentariu
300B SE Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 Desigur ca la cererea mare piata va raspunde! Sunt curios ce durata de viata are el509? Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 21, 2011 Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 Se discuta despre criogenare si eu astept discutii in concordanta cu titlul topicului E totusi posibil?Intr-un almanah Tehnium este o schema de 100W(cu PL504 sau PL500 parca), dar spunea cineva pe forum ca e departe de HI-FI.Are cineva o schema testata? Am cautat pe forum,dar au disparut din pacate.Au existat cateva proiecte, in general cu lampi de prin TV-uri(din care am si eu de altfel,recuperate,noi,de-a valma). Sper si eu sa se revina la subiect.................e inutil sa spun (sa ma repet) ca am optinut lejer 120W sinus (practic.. nu simulat.) cu 2 asfel de tuburi, cine nu crede va trebui mai intii sa( intre in posesia lor) pipaie tuburile de care se face vorbire si atunci va intelege ca titlul topicului nu e o aberatie.........Si revin cu o alta foto in care svetlana sta pe orizontala ca sa-i vede-ti mai bine lungimea anodului(la cererea expresa a lui Victor).... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum