doru tv Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 salut.am nevoie daca se poate schema pentru tv schneider model dtv 6-6329,sursa tda 4605,cadre lm393,sunet tda7262.cu stima multumesc anticipat. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Buna seara ! Daca se poate ca sa ne spuneti mai multe informatii despre acest tv,cum ar fi sasiu,procesorul,jungla,memoria,audio,sursa etc....... Eu cred ca ati gresit si modelu lui .:daAsteptam !! Link spre comentariu
doru tv Postat Noiembrie 3, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Buna seara ! Daca se poate ca sa ne spuneti mai multe informatii despre acest tv,cum ar fi sasiu,procesorul,jungla,memoria,audio,sursa etc....... Eu cred ca ati gresit si modelu lui .:daAsteptam !!imi cer scuze.schneider digitec 3000 colorado.procesor vcu2136,jungla aacvp2205,sasiu schnaider,33420-61002. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Buna seara ! Nu cumva este vorba despre stv 3000,daca este asa,atunci aveti schema sursei de la mine, pentru ca atat am numai partea sursei de alimentare. Dati un click aici : http://www.site cu continut explicit.ro/2822491.1 . Succes !! Link spre comentariu
tehtronics Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 aveti schema, sasiu DTV3... Link spre comentariu
doru tv Postat Noiembrie 3, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 aveti schema, sasiu DTV3...multumesc mult pentru promtitudine si ajutor :aplauzesi tot legat de acest tv e traful de linii hr6372 care nu stiu daca e compatibil cu fbt6372 sau un alt echivalent? Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 In mod normal daca nu sunt facute gresit HRxxxx=FBTxxx.Asta este regula. Link spre comentariu
doru tv Postat Noiembrie 4, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 In mod normal daca nu sunt facute gresit HRxxxx=FBTxxx.Asta este regula.multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum