Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme semnalizare Seat cordoba 1,4/2007

kog1

Postări Recomandate

Semnalizeaza atat in bord cat si exterior ,dar nu mai avertizeaza acustic ( se auzea cum se atrage un releu cand era bun ) ,iar cand deschizi portiera de la sofer si luminile sant aprinse nu mai averizeaza acustic . Va rog daca poate cineva sa mi dea cateva sugestii si unde sa caut defectul .Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kog1

2

• volhov

1

• davidut5

1

Top autori în acest subiect

Cred ca ar fi mai cu folos o intrebare pe un forum de profil auto. Acolo poti gasi daca nu un raspuns direct la intrebarea ta, macar o schema electricaa masinii iar cu schema ..... e mai simplu.Succes!

Link spre comentariu

De obicei in panoul de sigurante la relee este acest avertizor, seamana cu un releu numai ca are cateva gauri in el pentru sunetul de la buzzer. Posibil acest avertizor defect. Se inlocuie.

Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

Multumesc pentru sfaturi . Am rezolvat problema !Era buzerul cu bobina intrerupta (Acest buzer seamna cu un difuzor mic si este amplasat pe partea din spate a bordului,care trebuie dat jos pentru al schimba ) Eu l am inlocuit cu un difuzor mic cu impedanta 15ohmi.Cred ca sunt foarte bune cele de la Laptopuri.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări