kog1 Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Semnalizeaza atat in bord cat si exterior ,dar nu mai avertizeaza acustic ( se auzea cum se atrage un releu cand era bun ) ,iar cand deschizi portiera de la sofer si luminile sant aprinse nu mai averizeaza acustic . Va rog daca poate cineva sa mi dea cateva sugestii si unde sa caut defectul .Multumesc! Link spre comentariu
volhov Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Cred ca ar fi mai cu folos o intrebare pe un forum de profil auto. Acolo poti gasi daca nu un raspuns direct la intrebarea ta, macar o schema electricaa masinii iar cu schema ..... e mai simplu.Succes! Link spre comentariu
davidut5 Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 De obicei in panoul de sigurante la relee este acest avertizor, seamana cu un releu numai ca are cateva gauri in el pentru sunetul de la buzzer. Posibil acest avertizor defect. Se inlocuie. Link spre comentariu
Vizitator stelian bucur Postat Iunie 26, 2012 Partajează Postat Iunie 26, 2012 eu am intimpinat problema asta si era contactul de pe portiera sofer, l-am schimbat cu cel din spatele meu Link spre comentariu
kog1 Postat Iulie 12, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2012 Multumesc pentru sfaturi . Am rezolvat problema !Era buzerul cu bobina intrerupta (Acest buzer seamna cu un difuzor mic si este amplasat pe partea din spate a bordului,care trebuie dat jos pentru al schimba ) Eu l am inlocuit cu un difuzor mic cu impedanta 15ohmi.Cred ca sunt foarte bune cele de la Laptopuri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum