Vizitator manw Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Salut,Am si eu o intrebare pentru cei care se pricep la mixere :este posibila ocnstruirea unui mixer cu un numar "n" de canale (sa zicem 5), si un tot atata numar de iesiri, in care oricare semnal de intrare sa poata fi trimis independent in oricare dintre iesiri? De ex. : intrarile 1-2 sa mearga in iesirea 1, intrarea 3 sa mearga in iesirile 1 si 2, iar intrarile 4-5 sa se duca in toate iesirile?Multumesc anticipat pentru raspunsuri. Link spre comentariu
danzup Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Salut,Am si eu o intrebare pentru cei care se pricep la mixere :este posibila ocnstruirea unui mixer cu un numar "n" de canale (sa zicem 5), si un tot atata numar de iesiri, in care oricare semnal de intrare sa poata fi trimis independent in oricare dintre iesiri? De ex. : intrarile 1-2 sa mearga in iesirea 1, intrarea 3 sa mearga in iesirile 1 si 2, iar intrarile 4-5 sa se duca in toate iesirile?Multumesc anticipat pentru raspunsuri.Bineinteles : poarta de transfer CD 4051 , 4053 in numar de 5 x 5 si matrice de conexiune plus logica aferenta comutarii . Link spre comentariu
stefanstudio Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 lai bagat in ceata da sunt dar deobicei mixerele ......astea mai ieftine..... sunt cu mai multe intrari si 1 sau 2 iesiri stereo Link spre comentariu
Vizitator manw Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 ok, hai sa zic mai in detaliu despre ce e vorba : Cant intr-o trupa, si vrem sa repetam cu monitoare in ear (pe care deja le avem si folosim, in concerte). Pentru repetitii, am fi vrut sa cumparam ceva de genul acesta : http://www.mackie.com/products/hmx56/ - doar ca nu l-am gasit in Romania. Ce cautam este de fapt un mixer care sa aiba 5 intrari (preferabil stereo daca e posibil), si 5 iesiri mono, in care sa poata fi trimis semnalul din oricare dintre intrari. Main / stereo out nu e important, pentru ca se va renunta la PA. Si da, sunt relativ habarnist in privinta asta. Multumesc! Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 Se poate face copiind si extinzind procedeul prin care unele mixere au posibilitatea ca fiecare canal sa fie selectabil pe o anumita linie MONITOR OUT sau AUX OUT (de obicei pina la maxim 3 canale independente). Acolo sint utilizate potentiometre urmate de etaje sumatoare. Daca nu e nevoie de reglajul separat de nivel, se pot utiliza comutatoare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum