Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

echivalent LM201

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ASZ12

5

• zal

1

• Toni Marginean

1

• doru tv

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Intrarile, iesirea si pinii de alimentare de la К553УД2 se potrivesc cu dispunerea terminalelor de la toate operationalele simple "clasice" (A741, LM201, TL071, ..., bineinteles cu "transformarea" identitatii pinilor de la capsula cu 14 terminale la cea cu 8 terminale). La inlocuirea cu oricare din aceste componente se va omite conectarea terminalelor 3,9,12 care fac reglajul de offset, respectiv compensarea in frecventa.

Link spre comentariu

da multumesc tuturor,stiam ca trebuie sa verific legatura pinilor(pozitionarea lor),dar indicatia la acel operational era lm201 si uitanduma prin diferite cataloage am vazut ca erau mici diferente intre lm201 si 301,074,741 etc si nu stiu daca va influienta in vreun fel circuitul (amplif de intrare la un osciloscop) dar vad ca diferentele dintre 201 si 301 sunt minore,oricum lm201 nu se mai gaseste in schimb lm301 da asa ca va multumesc pt ajutor !!!!

Link spre comentariu

nu pot sa stau mult la calculator sa vad pdf-urile dar daca lm201 era pe soclu pot sa ofer gratuit LF356 sau LF357 ca sa vezi daca se imbunatateste raspunsul osc-uluirevenind la primul raspuns,eu stiam din tinerete o o impartire a integratelor asa:1xx---militare2xx---uz industrial3xx---larg consumde fapt si LF-urile mele sant din cat. 1 sau 2/Tesla

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări