Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Biblioteca virtuală HAMRADIO

Vizitator cyclonb

Postări Recomandate

La 15.08.2019 la 9:08, grosu99 a spus:

nu pot sa postez eu cartea din motive evidente

La 15.08.2019 la 9:25, gauss a spus:

Eu am descarcat - o , 4 click - uri . ESET - ul nu mi - a spus nimic . Decat " buna dimineata " . Si am ( mare ) incredere in el , ne cunoastem de vreo 20 de ani . 

Acum 19 minute, gauss a spus:

Asta este , n - avem ce face ( daca vrem informatia ) . Daca nu , nu facem nimic . Dar nici productiv nu e ...

Ba da, avem ce face. Uite, doua surse , din motive tot la fel de evidente , identificate direct din Google:

HF-filterdesign1.jpg    HF-filterdesign2.jpg

Enjoy!

Cezar

Editat de yo3fhm
Link spre comentariu

Exprimarea mea era generica . Nu totul se gaseste cu Google . Eu am postat destule materiale ( cateva sute , nu le - am numarat ) , gasite destul de greu . Ma rog , pentru mine .  Daca trei patru click - uri sunt o problema , asta este . Despre asta vorbeam . Cartea respectiva o aveam deja , nu - mi trebuie de mai multe ori .

coperta.PNG

Editat de gauss
Link spre comentariu

Daca stii de ea o cauti si cu Google ! FreeBookSpot este un site cu probleme dpv al antivirusului plus ca te baga in niste bucle din care iesi greu daca nu apesi repede pe tasta Back.Ajuta sa ai si un blocker smart.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Mai multe lucrari din domeniul hamradio si conexe , puteti gasi pe urmatorul site rusesc :

https://www.twirpx.com/files/applied/spare_time/radio/radio_communication/

Daca va intereseaza, trebuie sa (folositi traducerea din Google Chrome) va creati un cont, sa va logati si ... sa scormoniti :)

Spor la download !

Exemple:

Polyakov V.T. Amateur Conversion Receivers

Polyakov V.T. Radio Technique: Simple AM Signal Receivers

Polyakov V.T. Direct conversion transceivers

etc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări