Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

aplicatie cu PIC24FJ64GA002

Vizitator florin46p

Postări Recomandate

Vizitator florin46p

salut!sunt primul an la facultate si trebuie sa fac un proiect cu PIC24FJ64GA002 ,trebuie sa il integrez intr-o schema a unui aparat(mi s-a spus ca termometru ar fi ok) .adica sa fac un aparat cu acesta,am nevoie de o schema electrica si de ceva idei in legatura cu felul cum as putea sa il programez.este prima data cand ma intersectez cu microcontrolerele deci nu stiu cam nimic...am mai cautat pe net(pt ca profesorul nostru nu e asa de interesat de noi dar presupune ca noi stim tot).daca e cineva care s-a mai intalnit cu acest microcontroler as fi recunoscator daca ar putea sa ma ajute ,este buna orice aplicatie care sa aiba si aplicare in tehnica.multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• masterpic77

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

PIC24FJ64GA002(15RON) + ADXL345(25RON) + LCD grafic 128x128 (30RON) ==> un boloboc digital ,adica poti vedea pe LCD in grade inclinatia pe axa X si pe axa Y a unei suprafete . Dupa cum vezi pretul componentelor este sub 100 RON . Eu mi-am facut unul si sunt foarte multumit de el.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări