rares01 Postat Noiembrie 2, 2011 Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 are cineva idee ce dioda este aceasta? am cautat dar nu am gasit nimic, banuiesc ca ar fi ceva fast recovery diode Link spre comentariu
nostrom Postat Noiembrie 2, 2011 Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 Spuneti ce capsula are. O imagine ar fi edificatoare .Ce echipeaza ? Link spre comentariu
rares01 Postat Noiembrie 2, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 echipeaza o sursa de tv LCD este undeva la 10w neagra si dunga este galbena la fel si scrisul am verificat si din cate vad este sau cel putin asa cred o dioda zener insa valoarea ramane de vazut...dioda rapida nu este!am crezut gresit initial Link spre comentariu
nostrom Postat Noiembrie 2, 2011 Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 echipeaza o sursa de tv LCD este undeva la 10w neagra si dunga este galbena la fel si scrisul am verificat si din cate vad este sau cel putin asa cred o dioda zener insa valoarea ramane de vazut...dioda rapida nu este!am crezut gresit initialSursa ce cod are? Link spre comentariu
rares01 Postat Noiembrie 2, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 D4433-1 de la tv lcd sanyo Link spre comentariu
nostrom Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 D4433-1 de la tv lcd sanyoCe numar are dioda trecut pe placa ? D...... ?Puteti incerca cu un UF4007 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum