Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

DVD auto 7" cu touchscreen defect

DiCK

Postări Recomandate

Salutare,Cum spune si titlul, am un DVD auto cu display de 7inch al carui touchsceen nu mai functioneaza cum trebuie. Pare a fi decalat in sus cam cu jumatate de display. Adica daca vreau sa dau volumul mai tare sau mai incet nu trebuie sa apas in coltul din dreapta jos respectiv coltul din stanga jos, trebuie sa apas cam pe la jumatatea pe verticala a ecranului.Am desfacut acest DVD in speranta ca voi gasi ceva semireglabile pentru recalibrare, dar se pare ca nu este nimic de acest gen. Touchscreenul este urmat de un integrat TSC2003.Intrebarea mea este: se poate calibra acest touch sau este defect el in sine?Se mai poate face ceva in acest sens, adica pot cumpara folia aceea touchscreen sau vine cu tot cu display?Multumesc anticipat,A D I

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• DiCK

4

• BUGHIU

1

• laur_12

1

Top autori în acest subiect

• 1 an mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Are un meniu de calibrare.Cu el stins tii apasat ultimul buton din stanga de jos, apoi inta intr-un meniu de calibrare cum este cel de la navigatoarele GPS. Dupa ce ei apasat pe X-urile care apar pe ecran apesi butonul de power. Nu mai sunt exact sigur pentru ca s-a intamplat mai demult, dar in mare aceasta este procedura.Mult noroc,A D I

Link spre comentariu
  • 5 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări