DiCK Postat Noiembrie 2, 2011 Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 Salutare,Cum spune si titlul, am un DVD auto cu display de 7inch al carui touchsceen nu mai functioneaza cum trebuie. Pare a fi decalat in sus cam cu jumatate de display. Adica daca vreau sa dau volumul mai tare sau mai incet nu trebuie sa apas in coltul din dreapta jos respectiv coltul din stanga jos, trebuie sa apas cam pe la jumatatea pe verticala a ecranului.Am desfacut acest DVD in speranta ca voi gasi ceva semireglabile pentru recalibrare, dar se pare ca nu este nimic de acest gen. Touchscreenul este urmat de un integrat TSC2003.Intrebarea mea este: se poate calibra acest touch sau este defect el in sine?Se mai poate face ceva in acest sens, adica pot cumpara folia aceea touchscreen sau vine cu tot cu display?Multumesc anticipat,A D I Link spre comentariu
BUGHIU Postat Noiembrie 2, 2011 Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 Si ...DVD auto cu display de 7inch....nu are si el un nume si un model,ceva?? Link spre comentariu
DiCK Postat Noiembrie 3, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Scuze ca nu am mentionat acest lucru..... este o chinezarie. Se numeste SAMISEN Model: DJ-DM6903BT Link spre comentariu
DiCK Postat Noiembrie 3, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Scuze ca am postat consecutiv dar nu pot sa sterg cel de al doilea post. Link spre comentariu
Vizitator donie Postat Iunie 7, 2013 Partajează Postat Iunie 7, 2013 stima.am si eu aceiasi problema ,cum ai rezolvat??? Link spre comentariu
DiCK Postat Iunie 20, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2013 Are un meniu de calibrare.Cu el stins tii apasat ultimul buton din stanga de jos, apoi inta intr-un meniu de calibrare cum este cel de la navigatoarele GPS. Dupa ce ei apasat pe X-urile care apar pe ecran apesi butonul de power. Nu mai sunt exact sigur pentru ca s-a intamplat mai demult, dar in mare aceasta este procedura.Mult noroc,A D I Link spre comentariu
laur_12 Postat Iunie 20, 2013 Partajează Postat Iunie 20, 2013 Monitor TFT nefolosit de 7 inch cu boxe active si meniu OSD. Pret 120 Ron + transport. http://i40.tinypic.com/j9501t.jpg http://i40.tinypic.com/33dgjza.jpg autorul este " cocacola "dai un MP poate este ce crei tu ! Link spre comentariu
Vizitator Razvan Moncea Postat Noiembrie 25, 2018 Partajează Postat Noiembrie 25, 2018 Salut, am și eu un samisen dm6903bt, mă puteți ajuta și pe mine cu alimentarea și ieșirile? Deoarece nu am mufa de jos. Mulțumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum