cioarga Postat Noiembrie 2, 2011 Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 cine ma poate ajuta cu o schema pt asa ceva ?ca sa fiu bine inteles vreau un amplificator cu o intrare si mai multe iesiri pt casti ( 5 - 6 iesiri) cu volum pe fiecare casca bineintelesprodus finit am gasit dar cam scumpmultumesc Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 2, 2011 Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 Daca vrei volum pe fiecare,fa 5-6 amplificatoare mici si gata.Poti folosi doar un operational,daca ai nevoie de putere mica. Daca vrei mai multa putere,ii mai adaugi 2 tranzistori + polarizare pt ei Link spre comentariu
cioarga Postat Noiembrie 2, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 da, m am gandit, dar vroiam ceva verificat sa nu ma apuc sa experimentez, adaptari de impedanta, etcera ceva intr o carte cu nu stiu cate circuite electronice, acolo parca am vazut ceva f simplu cu AO Link spre comentariu
miron1947 Postat Noiembrie 2, 2011 Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 f simplu cu AOTDA2822, accepta o gama larga de impedante la iesire, 4-32 ohmi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum