Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

MPLAB configurare si instalare compilator de C

bbogdanmircea

Postări Recomandate

Deci sa inteleg ca pot sa sterg functiile alea facute de mine si sa folosesc functiile alea predefinite dar ca sa mearga bine acele functii trebuie sa definesc si frecventa oscilatorului?Faza cu eroarea aia e dupa cum urmeaza eu am facut placuta de dezvoltare ptr PIC care e alimentata printr-un 7805 dintr-un transformator de 9 V.Dar cand il programez il scot din priza si ramane alimentat prin ICSP. Am cazut insa ca programul ruleaza si asa pe PIC alimentat prin ICSP.Ar fi mult mai usor asa cel putin ptr incercari de program sa-l tin alimentat la ICSP tot timpul, mai vad maine cum e cu alimentarea PIC-ului am inteles e pe acolo pe la Target VDD source...In MPLAB se pot face mai multe versiuni ale aceluiasi .c cu diferite evolutii si sa ai un tracking bun pe versiuni?Daca da cum? :nas:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bbogdanmircea

9

• Liviu M

6

• awy1917

3

O aplicatie simpla ptr aprins niste leduri cu PWM pe PORTC?De exemplu iesirea de la PWM1 sa se aprinda progresiv la duty cycle 10% 30% 60% 90%Iar cel de la iesirea PWM2 sa se stinga progresiv cam tot asa.Am incercat aseara dar nu vrea sa mearga.O sa postez si codul pe care l-am scris si nu vrea.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări