Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Freza pentru lemn BALL NOSE

blackwind

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• blackwind

6

• flocin

4

• teleflyer

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

multumesc pentru fina observatie.o sa iau o freza ballnose cu coada de 6mm.am niste freze cu coada de 6,35 in "v" si nu am cum sa le folosesc.freza pe care o folosesc are pensete de 6 si 8mm. vreo idee de un adaptor ceva ? stiu ca este dif mica de la 6,35 la 8mm pentru un adaptor.pensete nu cred ca o sa gasesc pentru freza mea pentru ca am tot cautat de 6,35

http://etc.md/ro/double-flute-end-mills-ball/index.phpuite si cu coada de 6 diametru de 5 si de 6 eu am luat de 5sa traiesti!

vezi ca firma respectiva are si adaptoare de la 6/8mm la 3, asa ca poti folosi pensetele pe care le ai cu frezele vandute de ei.
Link spre comentariu

poti sa masori si una de la kress (de la vasile)!iar in legatura cu freza in "v" au (tot cei din link) cu coada de 6 am luat eu ( 15euro) !

chiar asta o sa fac. cum ajung acasa fac niste masuratori si vorbesc cu vasile.am vazut ca au si in v.(merci)
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

poti sa masori si una de la kress (de la vasile)!

iar in legatura cu freza in "v" au (tot cei din link) cu coada de 6 am luat eu ( 15euro) !

ati pus freza la treaba, sunteti multumit de ea?
salut.am lucrat cu freza si sunt multumit cum iese.

poze : b

Posted Image Posted Image

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări