Swat Cat Postat Octombrie 12, 2004 Partajează Postat Octombrie 12, 2004 Eu stau prin zona baducului...:)o sa trec zilele astea Link spre comentariu
Muzyk_ant Postat Octombrie 16, 2004 Partajează Postat Octombrie 16, 2004 intradevar la ateleierele de termopane se pot gasi ceva profile din care cred ca ar iesi ceva interesant, dar trebuie umblat si cautat pt asta , eu am gasit doar niste profile L ceva mai marisoare dar nu ma indoiesc ca se pot gasi si alte cele Cat despre tabla de aluminiu .......ei bine toti care vand vand doar la coala de 2M pe 1M .....am gasit si de 5 mm de groasa doar ca e o problema cu debitatul .....si majoritatea ghilotinelor pt asa ceva tie undeva pe la 2 mm Link spre comentariu
adrianbodor Postat Octombrie 17, 2004 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2004 Oricum foaia de aluminium intetionam s-o tai cu fierestraul pendular cu lama pentru metale ... Link spre comentariu
Muzyk_ant Postat Octombrie 17, 2004 Partajează Postat Octombrie 17, 2004 Mai , daca o tai asa......o sa iasa cam din topor daca ma intelegi ce vreau sa spun , dar poti sa faci asa.....si sa folosesti niste coltzare din aluminiu si inbini tabla pe interiorul lor altfel o sa iasa o incercare destul de nereusita Din pacate nu stiu nici o firma care sa se ocupe de astfel de carcase , cel putin la noi in tzara.....ca de dincolo am o carcasa , de la un fost aparat , pai nici nu incape in discutie .....perfectiune :!: Sa speram ca si la noi o sa apara asa ceva...cat de repede Link spre comentariu
Swat Cat Postat Octombrie 19, 2004 Partajează Postat Octombrie 19, 2004 am fsot la ei. am vazut o placa 2.5x1000x2000si cica costa 120-180mii kg si placa aia ar avea vreo 12kg. Link spre comentariu
adrianbodor Postat Octombrie 20, 2004 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2004 Eu stau in Oradea. Oare cu ce transporta astia marfa in provincie ca daca ma costa inca 12kg transportul mai bine o las balta ... :cry: Voi ce credeti ? Link spre comentariu
dj fratisu Postat Noiembrie 3, 2004 Partajează Postat Noiembrie 3, 2004 sau vezi si la "www.alcan.ro" am primit asa ceva prin e-mail " " ALCAN ROMÂNIA S.R.L. Bor?, Sântion nr 14G Tel: 0259 316 530, 0259 316 531 (Sos Oradea - Bors) Fax: 0259 316 532 jud. Bihor , Romania http://www.alcan.ro C.U.I. - R 15171700 [email protected] HVB Bank Oradea cont: RO94 BACX 0000 0003 3005 1310 Gavri? Daniel – A.S.M. [email protected] Stimate d-le ..., ALCAN ROMÂNIA SRL, membr? a concernului ALCAN INC. Canada, ce are în componen?a sa, în peste 60 de ??ri din lume, de la companii specializate în exploatarea primar? a bauxitei, pân? la produc?ia ?i comercializarea diferitelor profile din aluminiu destinate uzului industrial, v? mul?ume?te pentru interesul ar?tat produselor noastre la TIB*2004, ?i a?tept?m s? ne solicita?i în momentul nevoii pentru urm?toarele produse, cu men?iunea c? nu v? condi?ion?m în ceea ce prive?te cantit??ile comandate: Ø profile din aluminiu pentru industrie (dimensiuni, ?i aliaje diferite) 1. table plane ori striate, aliate/nealiate, anodizate, cu / f?r? folie de protec?ie, 2. rulouri din aluminiu , 3. table groase (pl?ci) pentru ?tan?are, matri?e, piese etc, 4. bare rectangulare, rotunde, hexagonale, extrudate ori trase pentru automate, 5. ?evi rotunde ori rectangulare, extrudate, 6. profile diferite din aluminiu (L, T, U,C). Ø panouri compozite din aluminiu destinate finisarii construc?iilor civile ?i industriale, marca ALUCOBOND. Ø profile din aluminiu pentru caroserii auto (suprastructuri deschise, închise, frigorifice ?i basculante) ?i accesorii pentru caros?ri. Profilele din aluminiu comercializate de ALCAN în România, sânt produse în UE (Cehia, Elve?ia, Germania, Fran?a etc.), având o calitatea în concordant? cu normele europene în vigoare, iar livrarea profilelor comandate spre d-tr? o facem foarte operativ prin diferite firme de curierat (Cargus, Ro Expres...) în limitele acceptate de ace?tia (100 kg, 4 ml / colet) ori alte mijloace de transport indicate de d-tr?. În speran?a unei bune colabor?ri, a?tept?m solicit?rile dumneavoastr? . Cu respect Dan Gavri? – 0724- 383.479 Area Sales Manager Link spre comentariu
adrianbodor Postat Noiembrie 4, 2004 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2004 ASTA E EXACT CE CAUTAM SI CAND MA GANDESC CA ERA ATAT DE APROAPE .... :roll: MII DE MULTUMIRI PT. dj fratisu See ya :!: :!: Link spre comentariu
Swat Cat Postat Noiembrie 5, 2004 Partajează Postat Noiembrie 5, 2004 Pt cei din bucuresti cine sa mai baga sa luam toti o foaie si sa o impartim frateste? ) Link spre comentariu
dj fratisu Postat Noiembrie 9, 2004 Partajează Postat Noiembrie 9, 2004 MII DE MULTUMIRI PT. dj fratisu See ya :!: :!: Cu placere! 8) Link spre comentariu
Vizitator Blackshadow Postat Februarie 3, 2005 Partajează Postat Februarie 3, 2005 am inteles ca tabla de aluminiu e destul de scumpa... alte materiale pt construit carcase se gasesc ? (ceva mai ieftin si care se poate lua si la dimensiuni mai mici)... :roll: :?: Link spre comentariu
csl1131 Postat Februarie 5, 2005 Partajează Postat Februarie 5, 2005 da prin iasi care stie un asemenea mag/depozit de unde iau si eu o foaie de al... daca stie cineva..... Link spre comentariu
Swat Cat Postat Februarie 6, 2005 Partajează Postat Februarie 6, 2005 am o intrebare!!! daca ma duc frumos la un centru de colectare voi gasii niste aluminiu sau chiar cupru la un pret destul de decent??? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum