Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Unde gasesc placi de Aluminiu pentru carcase ?

adrianbodor

Postări Recomandate

• Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adrianbodor

11

• Swat Cat

4

• Muzyk_ant

4

• dj fratisu

2

intradevar la ateleierele de termopane se pot gasi ceva profile din care cred ca ar iesi ceva interesant, dar trebuie umblat si cautat pt asta , eu am gasit doar niste profile L ceva mai marisoare dar nu ma indoiesc ca se pot gasi si alte cele Cat despre tabla de aluminiu .......ei bine toti care vand vand doar la coala de 2M pe 1M .....am gasit si de 5 mm de groasa doar ca e o problema cu debitatul .....si majoritatea ghilotinelor pt asa ceva tie undeva pe la 2 mm

Link spre comentariu

Mai , daca o tai asa......o sa iasa cam din topor daca ma intelegi ce vreau sa spun , dar poti sa faci asa.....si sa folosesti niste coltzare din aluminiu si inbini tabla pe interiorul lor altfel o sa iasa o incercare destul de nereusita :) Din pacate nu stiu nici o firma care sa se ocupe de astfel de carcase , cel putin la noi in tzara.....ca de dincolo am o carcasa , de la un fost aparat , pai nici nu incape in discutie .....perfectiune :!: Sa speram ca si la noi o sa apara asa ceva...cat de repede

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

sau vezi si la "www.alcan.ro"

am primit asa ceva prin e-mail

" "

ALCAN ROMÂNIA S.R.L.

Bor?, Sântion nr 14G Tel: 0259 316 530, 0259 316 531

(Sos Oradea - Bors) Fax: 0259 316 532

jud. Bihor , Romania http://www.alcan.ro

C.U.I. - R 15171700 [email protected]

HVB Bank Oradea cont: RO94 BACX 0000 0003 3005 1310

Gavri? Daniel – A.S.M. [email protected]

Stimate d-le ...,

ALCAN ROMÂNIA SRL, membr? a concernului ALCAN INC. Canada, ce are în componen?a sa, în peste 60 de ??ri din lume, de la companii specializate în exploatarea primar? a bauxitei, pân? la produc?ia ?i comercializarea diferitelor profile din aluminiu destinate uzului industrial, v? mul?ume?te pentru interesul ar?tat produselor noastre la TIB*2004, ?i a?tept?m s? ne solicita?i în momentul nevoii pentru urm?toarele produse, cu men?iunea c? nu v? condi?ion?m în ceea ce prive?te cantit??ile comandate:

Ø profile din aluminiu pentru industrie (dimensiuni, ?i aliaje diferite)

1. table plane ori striate, aliate/nealiate, anodizate, cu / f?r? folie de protec?ie,

2. rulouri din aluminiu ,

3. table groase (pl?ci) pentru ?tan?are, matri?e, piese etc,

4. bare rectangulare, rotunde, hexagonale, extrudate ori trase pentru automate,

5. ?evi rotunde ori rectangulare, extrudate,

6. profile diferite din aluminiu (L, T, U,C).

Ø panouri compozite din aluminiu destinate finisarii construc?iilor civile ?i industriale, marca ALUCOBOND.

Ø profile din aluminiu pentru caroserii auto (suprastructuri deschise, închise, frigorifice ?i basculante) ?i accesorii pentru caros?ri.

Profilele din aluminiu comercializate de ALCAN în România, sânt produse în UE (Cehia, Elve?ia, Germania, Fran?a etc.), având o calitatea în concordant? cu normele europene în vigoare, iar livrarea profilelor comandate spre d-tr? o facem foarte operativ prin diferite firme de curierat (Cargus, Ro Expres...) în limitele acceptate de ace?tia (100 kg, 4 ml / colet) ori alte mijloace de transport indicate de d-tr?.

În speran?a unei bune colabor?ri, a?tept?m solicit?rile dumneavoastr? .

Cu respect

Dan Gavri? – 0724- 383.479

Area Sales Manager

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
Vizitator Blackshadow

am inteles ca tabla de aluminiu e destul de scumpa... alte materiale pt construit carcase se gasesc ? (ceva mai ieftin si care se poate lua si la dimensiuni mai mici)... :roll: :?:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări