Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Unde gasesc placi de Aluminiu pentru carcase ?

adrianbodor

Postări Recomandate

Stie cineva unde gasesc placi de aluminiu in Romania, as vrea sa-mi fac o carcasa pentru amplifu' meu dar nu prea stiu de unde sa cumpar materialu'Eu stau in Oradea. :!: OK. placi de orice dimensiuni dar grosimea sa fie de 2mm sau 3mmAccept orice sugestii.Sunt sigur ca multi ar dori sa stie de unde sa faca rost de materiale de acest gen.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adrianbodor

11

• Swat Cat

4

• Muzyk_ant

4

• dj fratisu

2

Asa e , la depozitele de materiale de constructii, dar mai ales la cele specializate in tot felul de pdofile din tabla, fier, aluminiu , uite eu stau in cj si aici sunt vre0o 3 astfel de depozite mari .....au si coala de aluminiu de 5mm!!!!........singura problema e ca niciunul din ele nu debiteaza ci vand doar la coala intreaga .,.....si una de 3mm cu dim de 2M X 1M este in jur la 2000000 de lei ....sau cred ca a fost ..:)

Link spre comentariu

In Brasov se gasesc foi de aluminiu pana la 3mm grosime.Pretul uneia de 2m/1m e de 1.200.000 lei.Nu prea e de folos postul meu... dar am vrut sa postez doar pretul... informativ.Trebuie sa se gaseasca si prin Oradea.Cauta la materiale de constructii,tamplarii PVC si aluminiu...etc.Cei de la Tamplarie pvc si aluminiu(termopane) iti pot face chiar carcasa dupa dimensiunile tale... cel putin asa e prin Brasov...Multa bafta

Link spre comentariu

Fa si tu un raid pe la depozitele cu materiale de constructii. Cel putin aici in Baia Mare se gasesc aproape la toate colturile

Vreo firma din Baia Mare care ar rezolva comenzi prin posta ...
Link spre comentariu
Vizitator berti

Am gasit si mai multe detalii, acum trebuie doar sa dai un telefon :wink:l COMAT BIHOR SA centralaAdresa: Petei, Nr. 2, Sc. , Etaj , Apart. , ORADEA, 50, 410507, Telefon: 259.417832l COMAT BIHOR SA centralaAdresa: Petei, Nr. 2, Sc. , Etaj , Apart. , ORADEA, 50, 410507, Telefon: 259.417834l COMAT BIHOR SA contabil sefAdresa: Petei, Nr. 2, Sc. , Etaj , Apart. , ORADEA, 50, 410507, Telefon: 259.416566l COMAT BIHOR SA depozit produse chimiceAdresa: Razboieni, Nr. 81, Sc. , Etaj , Apart. , ORADEA, 50, 410508, Telefon: 259.415194l COMAT BIHOR SA director de vanzariAdresa: Petei, Nr. 2, Sc. , Etaj , Apart. , ORADEA, 50, 410507, Telefon: 259.417835l COMAT BIHOR SA director generalAdresa: Petei, Nr. 2, Sc. , Etaj , Apart. , ORADEA, 50, 410507, Telefon: 259.416525l COMAT BIHOR SA magazin 3Adresa: Cartier Soimul, Nr. , Sc. , Etaj , Apart. , ALESD, 50, 415100, Telefon: 259.341986

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări