Ticu Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 Totusi solutia clasica si sigura pentru acumulator de 12V este cea recomandata de @bogdan_ si folosita de fabricanti in benzile de LED-uri albe "la metru": grupuri de cate 3 LED-uri si aprox. 240 ohmi in serie. Se asigura aprinderea si la 10V (acumulator descarcat) si nu se depasesc 20mA cand se ajunge la 14,4V.Lampa filatoare (care fileaza) este o lampa care palpaie (se aprinde intermitent). Termenul filaj (cu acest sens!) este vechi si se referea la flacara lampilor in regim de ardere incorect sau, mai tarziu, la clipirea imaginii cinematografice cand pauza intunecata dintre cadre devenea vizibila la viteza mica de proiectie. Link spre comentariu
Vizitator Silviu_yo Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Eu am pus 4 led-uri in serie. merg perfect acuma as avea o intrebare. Vreau sa pun acuma led-uri peste tot (potbagaj,torpedou, nr de inmatriculare etc) dar masina mea necesita led-uri cu anulator (can bus) intrebarea mea este urmatoarea: Este posibil sa pot crea eu singur led-uri cu, can bus? si daca da cum si de ce am nevoie? Multumesc de raspunsuri!Stima! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum