arhanghelxxl Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 Sal'tare@ Dupa multe sapaturi am luat de bun sfatul a 2 useri seriosi de aici de pe forum (@ +_Florin_+ si @ lazaroiu) si am purces la a aduna materiale! Lampile o sa imi ajunga cat de curand ,sper sa fie mai ieftine decat pe piata romaneasca. Transformatoarele is pe maini bune! Problema apare la procurarea celorlalte componente: condensatoare si rezistente. Dat fiind faptul ca in materie de electronica ma pricep destul de putin doresc sa va cer sfatul! Aceasta este schema etajului final : http://jkx.larsen-b.com/photos/TubesAmp ... .sized.gif ! Ce condensatoare imi recomandati (mentionez ca nu imi dau banii afara din casa insa nici nu vreau sa pun orice tip de piese. (Amplificatorul se doreste in final a fi un 2x100w) In ideea ca voi fi ajutat va multumesc anticipat si va raman dator ! Muiltumesc frumos Link spre comentariu
daniels Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 condensatori Wima raportul calitate/pret este bun sau mundorf http://www.mundorf.com/downloads/MUNDOR ... g_2011.pdf Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 Păi ce tensiuni şi trafo de ieşire va folosi ampliful ptr 100W, că în schemă pare a fi de vreo 50W. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 Sal'tare@Dupa multe sapaturi am luat de bun sfatul a 2 useri seriosi de aici de pe forum (@ +_Florin_+ si @ lazaroiu) si am purces la a aduna materiale!Lampile o sa imi ajunga cat de curand ,sper sa fie mai ieftine decat pe piata romaneasca.Transformatoarele is pe maini bune!Problema apare la procurarea celorlalte componente: condensatoare si rezistente.Dat fiind faptul ca in materie de electronica ma pricep destul de putin doresc sa va cer sfatul!Aceasta este schema etajului final : http://jkx.larsen-b.com/photos/TubesAmp ... .sized.gif !Ce condensatoare imi recomandati (mentionez ca nu imi dau banii afara din casa insa nici nu vreau sa pun orice tip de piese.(Amplificatorul se doreste in final a fi un 2x100w)In ideea ca voi fi ajutat va multumesc anticipat si va raman dator !Muiltumesc frumoscu doua KT88 nu obtii 100win loc de 6SN7GT poti folosi varianta ruseasca 6H8C SUCCESURI! Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 Initial, @arhanghelxxl a dorit un amplificator intre 2 x 50 ... 2 x 100W si de aceea i-am recomandat aceasta schema care este data la 65W. Se pot scoate si 100W cu KT88 modificand alimentarea, traful de iesire, etc insa uzura tuburilor va fi ceva mai accentuata. Datasheet-ul recomanda 560V alimentare anodica pentru regimul UL de 100W la o negativare de aproximativ -80V. Curentul de repaos pentru fiecare tub (Ia + Ig2)= 50mA. La modulatie maxima, 150mA pentru fiecare tub. Mai multe date (Raa, etc) se gasesc aici pentru regimul de 50W si 100W: http://frank.pocnet.net/sheets/084/k/KT88.pdf Link spre comentariu
arhanghelxxl Postat Mai 30, 2012 Autor Partajează Postat Mai 30, 2012 Sal'tare@Dupa multa transpiratie si oftat am reusit azi sa pun la munca amplificatorul pus in discutie!Sper in cursul zilei de azi sa urc si ceva poze! Link spre comentariu
arhanghelxxl Postat Mai 30, 2012 Autor Partajează Postat Mai 30, 2012 Carcasa si capacele : Link spre comentariu
arhanghelxxl Postat Mai 30, 2012 Autor Partajează Postat Mai 30, 2012 Lampi+transformatoare etaj final-etaj alimentare+ altecele de trebuinta pentru etaj final si alimentare! Link spre comentariu
arhanghelxxl Postat Mai 30, 2012 Autor Partajează Postat Mai 30, 2012 Vedere a dedesubturilor placii superioare a carcasei! Link spre comentariu
arhanghelxxl Postat Mai 30, 2012 Autor Partajează Postat Mai 30, 2012 O parte a ceea ce se vede deasupra placii superioare a carcasei! Link spre comentariu
arhanghelxxl Postat Mai 30, 2012 Autor Partajează Postat Mai 30, 2012 Si buldozerul asamblat in functiune (putin dezbracat de capacele pentru transformatoarele de alimentare +drosel! Link spre comentariu
arhanghelxxl Postat Mai 30, 2012 Autor Partajează Postat Mai 30, 2012 Si ultima pe azi !In urmatoarele zile o sa adaug bineinteles si specificatiuni!Tin sa multumesc inc-o data D_lui Lazaroiu pentru transformatoare in mod deosebit si D_lui Florin pentru schema . Link spre comentariu
zal Postat Mai 31, 2012 Partajează Postat Mai 31, 2012 Felicitări! Ai investit ceva bani în amplif, în afară de lămpi mă gîndesc la acei cond Mundorf. Merită nişte boxe mai bune. Ca un sfat: să nu pui măsurători, oscilograme, grafice... ale amplifului. Pozele sînt destul ptr forumişti. Link spre comentariu
arhanghelxxl Postat Mai 31, 2012 Autor Partajează Postat Mai 31, 2012 Multumesc frumos pentru aprecieri!Cred ca o sa ma apuc intradevar si de o pereche de boxe dedicate- o sa vad cu ce ma apuc -am de sapat oricum.In ceea ce priveste amplificatorul cred ca o sa incerc candva sa ii adaug si un preamplificator -o sa vad ce o sa iasa.Mai pun un set de poze cu capacele puse pe transformatoarele de alimentare si drosel . Link spre comentariu
THOMAS Postat Mai 31, 2012 Partajează Postat Mai 31, 2012 Multumesc frumos pentru aprecieri!Cred ca o sa ma apuc intradevar si de o pereche de boxe dedicate- o sa vad cu ce ma apuc -am de sapat oricum.In ceea ce priveste amplificatorul cred ca o sa incerc candva sa ii adaug si un preamplificator -o sa vad ce o sa iasa.Mai pun un set de poze cu capacele puse pe transformatoarele de alimentare si drosel . Frumos, simplu, elegant si de bun simt!Va felicit pentru aceasta realizare si va asteptam si cu altele! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum