Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Stop led sau led smd

Vizitator Claudiu Cosa

Postări Recomandate

Vizitator Claudiu Cosa

Salutare. Am o alfa romeo si vreau sa-i schimb triplele. Sa pun triple pe led. Problema este ca nu gasesc si ce gasesc nu imi place. Si asi vrea sa i le fac eu doar ca nu ma prea pricep. Ca sa fiu mai explicit cu cea ce vreau am sa postez aceasta legatura:

.sperand ca cineva ma poate ajuta. Spunandu-mi ce ar fi mai indicat sa folosesc led sau led smd, cum este mai indicat sa le leg in serie sau paralel. Inafara de rezistente mi-ar mai trebui ceva?

Multumesc si scuze pentru greseli.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Vizitator tyc

Rezistente numai si...leduri smd sau leduri cu unghi mare de dispersie. Depinde de cat loc ai in triple.Fa o poza cu actualele si desingnul la lampile noi (ca parca si vad cum face cineva matrita pt 2 bucati).

Link spre comentariu
Vizitator Claudiu Cosa

Ms pentru raspuns. Poza nu pot sa fac acum. Eu sunt in Italia si masina este in Romania. Intentia mea este sa cumpar de aici alte triple si sa le fac pentru decembrie cand ,ma intorc.O rugaminte asi avea. Ledurile sa le leg in serie sau individual?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări