Liviu M Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 Nu conteaza ce face cu restu portului, ca nu are nici o alta operatie.Si dupa comentariul ala, cred ca intai a incercat cu RA7. Link spre comentariu
lama Postat Noiembrie 2, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 Problema este ca, chiar daca nu aveam ultimul delay tot ar fi trebuit sa se aprind si sa stea aprins .Iar la mine nici asta nu facea. Cred ca am avut ghinionul sa prind o combinatie de cod care da peste vre-un bug , ceva. Link spre comentariu
Liviu M Postat Noiembrie 2, 2011 Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 Ai selectat la ambele programe acelasi tip de pic (ambele cu a sau ambele fara a)?Ca am senzatia ca sunt oarece diferente intre ele (in special la programare). Link spre comentariu
MatyC Postat Noiembrie 2, 2011 Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 Liviu M tu ai lucrat mai mult cu HI-Tech spune-mi si mie faza cu PORTA=1. Sa inteleg ca PORTA=1 adica PORTA=0x01 sau altfel spus RA7-RA1=0 si RA0=1? Ca ledul este pe RA7 din cate inteleg. Link spre comentariu
Liviu M Postat Noiembrie 2, 2011 Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 He, he, ai dreptate, PORTA=1 == RA0=1. Sincer, "derutat" de linia de deasupra (aia cu RA7) nici nu m-am gandit sa vad ce bit se modifica. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum