mannx Postat Ianuarie 24 Partajează Postat Ianuarie 24 De ce nu iei în calcul un direct drive de Rostov, nu scump și e loc destul. Link spre comentariu
franzm Postat Ianuarie 24 Partajează Postat Ianuarie 24 Acum 4 ore, mac01 a spus: ...trec la partea finala...schimbarea motorului si construirea unui reglaj de turatie, asistat de camp magnetic citit printr-o bobina (cap). Aici va fi de munca la greu...deocamdata trebuie sa gasesc un motor la 24V cu tija de 5mm grosime....si tare mi-e teama ca va trebui sa desfac din nou traful si sa bobinez o noua infasurare pentru motor. Degeaba înlocuiti motorul. Obtineti, ce-i drept, o viteza mai apropiata de cea standard, dar de "miorlaiala" (wow & flutter) nu scapati decât daca-i puneti un motor suplimentar numai pentru cabestan. Link spre comentariu
daniels Postat Ianuarie 24 Partajează Postat Ianuarie 24 Acum 8 ore, mac01 a spus: deocamdata trebuie sa gasesc un motor la 24V cu tija de 5mm grosime Un motor din asta am eu, are si encoder pe ax. Cred ca are o viteza prea mare pt mag. c https://ftn.canon/en/product/motor/na4565.html Link spre comentariu
mac01 Postat Ianuarie 24 Partajează Postat Ianuarie 24 (editat) Da, merci mult...e dubla viteza. Nu stiu cum arata unul de rostov...n-am reparat niciodata vreun rostov...sa ma uit pe yutube si sa descarc schema de pe net...nu stiu dimensiuni, nu stiu tensiune de alimentare, nu stiu cum face controlul...habar n-am nimic de rostov. Editat Ianuarie 24 de mac01 Link spre comentariu
franzm Postat Ianuarie 24 Partajează Postat Ianuarie 24 Acum 4 ore, daniels a spus: Un motor din asta am eu, Cum sta cu zgomotul? Dar cu ecranarea magnetica? Link spre comentariu
mannx Postat Ianuarie 24 Partajează Postat Ianuarie 24 Acum 3 ore, mac01 a spus: ..habar n-am nimic de rostov. Parcă 70v c.a. este alimentarea. Și încă ceva la placa de comandă. Are volanta inclusă și tahogenerator. Control cu feedback. Plus 9-19 viteza. Este cam lung dar mult mai subțire decât volanta de Mayak. Altfel cele de Philips sunt și de găsit și rezonabile la preț. Era unul pe siteul de vânzări cvasicunoscut cu 70 lei și cu fulie de el. 1 Link spre comentariu
daniels Postat Ianuarie 24 Partajează Postat Ianuarie 24 (editat) 1 oră în urmă, franzm a spus: Cum sta cu zgomotul? Dar cu ecranarea magnetica? Nu stiu, nu l-am folosit. E scos dintr-o imprimanta. Vad ca e cu perii, scoate peste 7000 de scantei pe minut. Editat Ianuarie 24 de daniels Link spre comentariu
doru3160 Postat 19 ore în urmă Partajează Postat 19 ore în urmă https://www.facebook.com/share/r/15stPZqnJ7/ Maiak205. Link spre comentariu
mac01 Postat 17 ore în urmă Partajează Postat 17 ore în urmă Ca sunet bate la cur multe magnetofoane… unele chiar profi! Link spre comentariu
Ovidanie Postat 17 ore în urmă Partajează Postat 17 ore în urmă Acum 3 minute, mac01 a spus: Ca sunet bate la cur multe magnetofoane… unele chiar profi! Te referi la Maiak205 ?? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum