spumosu95 Postat Noiembrie 26, 2013 Partajează Postat Noiembrie 26, 2013 Da, sterge pista si nu impima nimic desi se aude si vu-metrul se misca si pot controla nivelul din potentiometru. Link spre comentariu
goguboeru Postat Noiembrie 26, 2013 Partajează Postat Noiembrie 26, 2013 Am sa incerc maine sa vin cu o idee, dupa ce am sa ma uit pe schema Link spre comentariu
spumosu95 Postat Noiembrie 27, 2013 Partajează Postat Noiembrie 27, 2013 Acum nu mai vrea sa mearga pe inregostrare deloc, nu reusesc sa reglez tija dintre comutatoare. Link spre comentariu
spumosu95 Postat Noiembrie 28, 2013 Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 Cum pot mari amplitudinea semnalului care ajunge pe banda? Am miscat de cei doi semireglabili marcati cu verde, dar tot incet se aude inregostrarea. Link spre comentariu
franzm Postat Noiembrie 28, 2013 Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 Verificati existenta si valoarea tensiunii de premagnetizare (direct pe capete). Link spre comentariu
spumosu95 Postat Noiembrie 28, 2013 Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 La capul de redare/inregistrare am intre 0.5 si 14V.Pe capul de stergere am intre 13 si 14V. Tensiuni masurate cu un multimetru digital. Link spre comentariu
goguboeru Postat Noiembrie 28, 2013 Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 semireglabilii aia NU au treaba cu imprimarea !!si ce masuratoare e aia " intre X si Y "este tensiunea ? Link spre comentariu
goguboeru Postat Noiembrie 28, 2013 Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 Se mai vede vre-o urma de sigiliu/vopsea pe semireglabili tai ? Ca sa stii cum au fost ei de la mama lor pozitionati?Ma refer la TOTI. Te rog verifica si spune clar ce ai acolo. Link spre comentariu
spumosu95 Postat Noiembrie 28, 2013 Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 Pai oscileaza... nu este constanta niciodata. Link spre comentariu
goguboeru Postat Noiembrie 28, 2013 Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 Tu verifici astta cu semnal bagat in mag? Sau ,asa cum e corect ,pus pe imprimare FARA semnal?Si cu ce aparat masori ,pe ce scala ? Link spre comentariu
spumosu95 Postat Noiembrie 28, 2013 Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 Nu se vede nici o urma, doar pe bobine este ceara. Parca pe semireglabili nici nu a fost vopsea, sunt curati. Link spre comentariu
goguboeru Postat Noiembrie 28, 2013 Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 Tu verifici astta( PREMAGNETIZAREA) cu semnal bagat in mag? Sau ,asa cum e corect ,pus pe imprimare FARA semnal?Si cu ce aparat masori ,pe ce scala ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu
spumosu95 Postat Noiembrie 28, 2013 Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 Nu stiam cum este corect si masuram cu semnal.Fara semnal am: pe capul de redare/inregistrare sus 0.05v si jos 0.02V, iar pe cel de stergere am sus 9.42 si jos 4,46 dar chiar si fara semnal oscoleaza tensiunile. Masor cu un multimetru digital pe 20 V alternativ. Link spre comentariu
goguboeru Postat Noiembrie 28, 2013 Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 Nu ai ce cauta cu digitalul simplu la premagnetizare. Acolo ori un analog cu MINIM 20K Ohm/Volt pe alternativ ori osciloscopul. Tu ai mai multe probleme la mag : - nu stii inca schema. Inca nu ai verificat cu creionul pe schema traseele de semnal .Doar partea de preamplificare pt inceput. Uita de final. -nu prea esti atent la info ce le primesti. - ceea ce ti se spune sa faci nu faci in ordinea care trebuie. Ordinea masuratorilor/verificarilor in depanare este cruciala. -comutatorii NU ai verificat cu Ohmetrul pe scala cea mai mica daca fac contact. -posibile lipituri reci. -nu mai vorbesc de fire inversate. Aici iar schema si schema de cablaj intervin. La imprimare au influenta asupra semnalului imprimat in principal : Potentiometrii de nivel imprimare, semireglabilii care regleaza Vu metrii si semireglabili care regleaza premagnetizarea. Uita-te pe schema si spune daca i-ai identificat (spune ce indicativ au pe schema). Dupa aia mai intreaba daca vrei. Invata schema sa poti urmari ceea ce ai nevoie si sa poti verifica ce ai nevoie. A si ai grija nu incalzi prea tare picioarele comutatorilor ca ii ia dreaqu se distrug Se gasesc ca ei de cumparat Link spre comentariu
goguboeru Postat Noiembrie 28, 2013 Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 "sus" este pista 1-4 "jos" |este 3-2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum