sofian Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Vreau sa copiez un hdd pe un alt hdd, dar vreau sa fie clona exacta fara sa repare FAT sau orice fisiersau mai bine zis vreau sa copies byte cu bytecum as putea sa fac ?orice sfat este bine venit Link spre comentariu
iod2 Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 incearca cu ghost. de la la symatec, merge perfect.dar daca ai cdrom pe sata nu o sa til vada, asa ca vezi cu hiren boot 11. are in el o versiune noua de norton ghost care merge perfect. spot la treaba. Link spre comentariu
iod2 Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 ai reusit sa rezolvi problema? Link spre comentariu
sofian Postat Noiembrie 1, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 nu am reusit problema este ca am un flash module si caut un adaptor pe usb pentru el http://www.mini-box.com/2GB-44-pin-Embe ... -Card-4000 o sa incerc sa il bag in PC sa incerc sa il copiez cu ghost Link spre comentariu
wally_gatter Postat Noiembrie 2, 2011 Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 este un programel fte bun la asta : "copy any file" , asa-l cheama , este proiectat sa copieze cd-uri zgariate dar ,merge fte bine si la fisiere de pe HDD.. mai este un program "unstoppable copier" , eu il am in service pack-ul meu ,si asta e tot ceva de genul mai sus amintit Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum