csopike Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 salut tuturor, am un hard disk maxtor de 160 gb care din pacate nu functioneaza,nu il vede calculatorul,as vrea sa stiu daca se poate schimba partea electronica tot de pe un maxtor dar de 20 gb,placa se potriveste la fix si la prindere-suruburi,si la pinii prin care se face legatura cu partea mecanica,,dar nu stiu daca valorile pe pini sunt la fel,si nu as vrea sa imi bulesc calculatorul,sa fac vreun scurt. a mai facut cineva asa ceva?multumesc Link spre comentariu
wally_gatter Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 NU , nu p[otriveste , trebuie sa gasesti electronica identica dar si firmware-ul respectir aceeasi revizie sa fie.. buffer identic , etc.. banuiesc ca e un western digitalllll .. Link spre comentariu
csopike Postat Octombrie 31, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2011 ambele sunt maxtor Link spre comentariu
iod2 Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 tare faza cu westernul.....slabe tare hdd uri lea, maxtor nu imi plac deloc. caraie ca naiba in mers....mie imi plac seagate cum ruleaza....p.s. cum a zis colegul de mai sus, nu poti sa skimbi placa pur si simplu. trebuie sa fie identice din toate punctele de vedere..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum