augustin Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Sanatate !!! Am un cuptor cu microunde BlueSky ... defectul consta in faptul ca incalzeste foarte putin ... pe High La 3 minute doar dezmurte un pahar cu apa .... Multumesc!!!! Link spre comentariu
nelutu Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 buna ,si eu am doua cuptoare cu microunde,unul are rezistantele din placa de alimentare arse si un releu avariat si al doilea i s-a ars folia de mica am pus una croita de la un prajitor de piine, mai am o problema,capacelul din varful magnetronului arata asa incerc sa atasez o poza,eu m-am documentat de aici http://repara-tu-mismo.webcindario.com/hobby.html Link spre comentariu
nelutu Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 buna ziua! azi am reusit sa repar magnetronul,am gasit solutia din siteul pe care l-am indicat mai sus ,i-am pus un capacel nou,l-am confectionat dintr-un condensator electrolitic, am curatat stratul de plastic de pe el si chiar functioneaza foarte bine,din pacate nu am avut vopsea alba . Link spre comentariu
Vizitator lemnarm Postat Noiembrie 21, 2011 Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 Salutari,Am si eu acelasi gen de problema , am un cuptor cu microunde AEG Micromat 1760e , care a mers ok pana acum 1-2 sapt cand a inceput ocazional sa incalzeasca foarte slab , acuma mai tot timpul pun apa la incalzit , si ce incalzea inainte in 30 secunde nu mai incalzeste nici in 2-3 minute ( dupa care ma plictisesc si o pun pe plita). Va rog sa imi spuneti si mie ce pot face ? Am observat ca poate fi magnetronul de vina ... dar avand in vedere ca cuptorul pare ca merge, totul ok atata ca nu incalzeste poate fi tot acelasi de vina sau sa caut si altceva ... ?A mai intampinat cineva genul asta de problema ?? MerciMircea Link spre comentariu
coman ion Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Prima verificare ce trebuie facuta in aceste cazuri este tensiunea de retea:o tensiune sub 200 v duce la marirea timpului si chiar la lipsa microundelor la anumite marci. Link spre comentariu
Vizitator lemnarm Postat Noiembrie 26, 2011 Partajează Postat Noiembrie 26, 2011 Am masurat si spre surpinderea mea am 198-200v la priza , sa fie orae asta cauza ? Se poate oare din motivul asta sa nu mearga cum trebuie cuptorul ?Mentionez ca am un Electrolux , ai mei stau in aceeasi casa si au un samsung si un electrolux fara nici un soi de problema. Problema asta apare din cand in cand , de exemplu azi dimineata am incalzit laptele la fetita cu el si a mers ok.Care ar fi oare valoarea minima pe care electrica ar trebui sa mi-o furnizeze ? As putea face o reclamatie la ei sa vina sa imi faca ceva modificari ?? Faptul ca este tensiunea de 200v imi poate dauna oare la alte echipamente ?Multumesc Mircea Link spre comentariu
coman ion Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Ati masurat 200 dar poate scadea si mai mult in anumite perioade ale zilei(in special seara cand consumul e mare)sau atunci cand,exact in momentul folosirii cuptorului ,functioneaza alti consumatori mari in locuinta-calorifer,masina de spalat.Sigur tensiunea scazuta e problema.Puteti face reclamatie dar mai intai cititi contractul de furnizare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum