Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cuptor cu microunde defect

augustin

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nelutu

2

• coman ion

2

• augustin

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

buna ziua! azi am reusit sa repar magnetronul,am gasit solutia din siteul pe care l-am indicat mai sus ,i-am pus un capacel nou,l-am confectionat dintr-un condensator electrolitic, am curatat stratul de plastic de pe el si chiar functioneaza foarte bine,din pacate nu am avut vopsea alba .

post-22118-13982933199_thumb.jpg

post-22118-139829331994_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator lemnarm

Salutari,Am si eu acelasi gen de problema , am un cuptor cu microunde AEG Micromat 1760e , care a mers ok pana acum 1-2 sapt cand a inceput ocazional sa incalzeasca foarte slab , acuma mai tot timpul pun apa la incalzit , si ce incalzea inainte in 30 secunde nu mai incalzeste nici in 2-3 minute ( dupa care ma plictisesc si o pun pe plita). Va rog sa imi spuneti si mie ce pot face ? Am observat ca poate fi magnetronul de vina ... dar avand in vedere ca cuptorul pare ca merge, totul ok atata ca nu incalzeste poate fi tot acelasi de vina sau sa caut si altceva ... ?A mai intampinat cineva genul asta de problema ?? MerciMircea

Link spre comentariu
Vizitator lemnarm

Am masurat si spre surpinderea mea am 198-200v la priza , sa fie orae asta cauza ? Se poate oare din motivul asta sa nu mearga cum trebuie cuptorul ?Mentionez ca am un Electrolux , ai mei stau in aceeasi casa si au un samsung si un electrolux fara nici un soi de problema. Problema asta apare din cand in cand , de exemplu azi dimineata am incalzit laptele la fetita cu el si a mers ok.Care ar fi oare valoarea minima pe care electrica ar trebui sa mi-o furnizeze ? As putea face o reclamatie la ei sa vina sa imi faca ceva modificari ?? Faptul ca este tensiunea de 200v imi poate dauna oare la alte echipamente ?Multumesc Mircea

Link spre comentariu

Ati masurat 200 dar poate scadea si mai mult in anumite perioade ale zilei(in special seara cand consumul e mare)sau atunci cand,exact in momentul folosirii cuptorului ,functioneaza alti consumatori mari in locuinta-calorifer,masina de spalat.Sigur tensiunea scazuta e problema.Puteti face reclamatie dar mai intai cititi contractul de furnizare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări