Vizitator Spartacuska Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Buna, incerc sa-mi construiesc un aparat de masura de acest tip, ma puteti ajuta cu HEX-ul de programare a microcontrollerului? Am pus in attach schema. Multumesc, Link spre comentariu
nostrom Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Cred ca nu se gaseste softul pentru acest ESR. Link spre comentariu
Kuki Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 mai bine ne-ai spune de unde ai luat schema, pare din EPE ... Link spre comentariu
Vizitator Spartacuska Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Acum m-am documentat prin toate partile pe unde am putut in ultimele 3 zile si am dat de http://www.emil.matei.ro/links2.php. Incerc sa gasesc ceva destul de ieftin de realiat, totusi sa fie de incredere si sa aiba si afisaj mai modern... Link spre comentariu
pinky Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Iti recomand cu caldura aparatul acesta: http://kripton2035.free.fr/digital%20es ... ssian.html Dupa ce te uiti bine la schema, mai citesti de pe topicul acesta: viewtopic.php?f=19&t=16429&start=360 incepand cu pagina 25 ultimele 5 post-uri pana la ultima pagina. Tot aici poti pune intrebari daca te impotmolesti. Apoi citesti si de la topicul acesta: viewtopic.php?f=59&t=94661 Aici poti sa-i intrebi pe posesorii de astfel de aparate cum se comporta acest aparat. Parerea mea este ca este un geniu de aparat. Eu il am din martie si nu m-am plictisit sa-l laud. Il folosesc mai des decat orice alt aparat de masura. Link spre comentariu
Vizitator Spartacuska Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 @pinkycam cat costa piesele la un loc? Link spre comentariu
pinky Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 depinde de unde le iei. Strict piesele costa aprox 60-70 lei. In afara de piese mai ai nevoie de cablaj, cutie, testere, alimentator sau acumulator de 9V si inca cateva maruntisuri. In total ajunge pe la 120 lei. Urmareste ultimul link pe care ti l-am dat. Poate mai face "nel65" pentru vanzare. Link spre comentariu
nume_inexistent Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Sau poate te intereseaza un ESR-PR3 / ESR-PR4. Merge pe aceasi principiu de masurare ca Blue-ESR si este disponibil la un pret rezonabil. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum