augustin87r Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Am un radio folosit prin bucatarie al carui transformator s-a ars. Am gasit incarcatorul de la fostul meu tel LG care scoate 5,2v. Perfect. Doar ca daca il conectez la radio, nu receptioneaza absolut nici un post. Se aude doar fasaitul. Alimentat cu un alimentator clasic,radioul functioneaza perfect. Am incercat sa pun un condensator in paralel pe sursa in comutatie si nici un rezultat. Se poate face ceva sau ma duc sa cumpar un transformator normal? Link spre comentariu
petreelectronic Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Acel incarcator nu are puterea necesara alimentarii aparatului. Cel mai rentabil ar fi inlocuirea transformaturului, nu are cum sa depaseasca pretul de 10 lei. Link spre comentariu
augustin87r Postat Octombrie 31, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Pai are 800mA. Il gasisem pe acolo si oricum n-am ce face cu el... Link spre comentariu
BUGHIU Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Si sant suficienti 5v si ceva pt radio? dar curentul ? Link spre comentariu
augustin87r Postat Octombrie 31, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2011 da,sunt suficienti ca radioul e alimentat la 6v. iar 800mA sunt mai mult decat suficienti. In fine, o las balta. Ma gandeam ca o folosesc la ceva. Probabil bruiaza la greu si de aia nu prind nimic... Link spre comentariu
BUGHIU Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 ...a, nu este invers cumva alimentarea?!? Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Poate incarcatorul produce prea multi paraziti+ ca are ceva condensatori de conecteaza masa de la iesire cu impamantarea. In lipsa impamantarii,masa are jumate din tensiunea retelei (cate un cond de la faza si de la nul la masa).S-ar putea sa actioneze ca o antena,pt paraziti,de ex Link spre comentariu
bogdan_ Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Daca e alimentator de telefon, nu trebuie sa aiba nici un cuplaj la impamantare pe motiv ca nu are conexiune catre ea. Dar, intr-adevar e posibil sa bage ceva paraziti la greu. Mai degraba poti incerca sa pui o filtrare cu o boboina ceva, in serie pe alimentare. Link spre comentariu
augustin87r Postat Octombrie 31, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Am lasat-o balta.Am pus un traf normal, dar e chinezesc si se cam incalzeste ca ramane alimentat permanent,avand in vedere ca radiourile nu opresc primarul, ci secundarul.... Link spre comentariu
gica70 Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 Aceste alimentatoare in comutatie bruiaza in FM. Incercati sa veniti cu antena (receptorul alimentat din baterii) in apropierea unei astfel de surse si veti vedea cum se manifesta receptia. Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Noiembrie 11, 2011 Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 Si eu am aceiasi problema dar eu nu pot evita sursa in comutie(face parte dintr-un proiect ce are masa comuna cu tunerul fm).Am reusit insa sa reduc partial bruiajul cu o inductanta mare intre masa tunerului si masa sursei in comutie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum