electrod90 Postat Octombrie 30, 2011 Partajează Postat Octombrie 30, 2011 va salut am si eu un document zip-uit in care sunt cateca file in format PDF problema este ca atunci cand vreau da dezpachetez continutul zip-uit imi cere o parola ...mi sa recomandat zip password recovery dar dureaza exterem de mult chiar pana la 3 samptamani toata scanarea ..... dati-mi va rog un sfat cei care vati lovit de acesta problema si ati rezolvato prin orice metoda...multumesc Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 30, 2011 Partajează Postat Octombrie 30, 2011 Depinde foarte mult de complexitatea respectivei parole. Acel software Zip Password Recovery este eficient doar in cazul parolelor extrem de simple, parole formate din cifre si litere (1-8). Daca parola acelui zip ar arata c-am asa: ßV´íõöEÛ/—Í(Û»ƒ¶C¹£¿<¸¼e§ÉÎÍ;?£¿<¸?µa×ønÑîdØww«v¾$Ëe ôçiÀõpžup™+ž¾ºNo$û´‰®’!À¦ˆø¿ºšþëÊéð€ cu acel tool si cu un PC obisnuit, "decriptarea" ar putea dura pana la 5000 de ani daca nu si mai mult. Insa , desi pare destul de complicata "problema" nu este si imposibil de rezolvat. Aveti nevoie de un BruteForcer bun(bine optimizat) si de un PC dotat cu cel putin 2 placi video ATI HD 5970. Br.Dixon Link spre comentariu
Vizitator begood Postat Octombrie 30, 2011 Partajează Postat Octombrie 30, 2011 Toate softurile de la firma Elcomsoft sunt eficiente.Advanced Archive Password Recovery e ce ai tu nevoie in cazul de fata.ar fi o idee sa dai google search dupa : 90E2B65A5DF154B306E0206CABF4AE1F9E9B68E0 si sa iei torrent-ul respectiv.Daca intampini dificultati, lasa un reply.O idee desteapta ar fi sa urmezi urmatoarele configuratii :a-z lungime 1-7A-Z lungime 1-70-9 lungime 1-10a-z + A-Z lungime 0-6toate posibile 0-5 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum