TBone Postat Ianuarie 20, 2006 Partajează Postat Ianuarie 20, 2006 Vreau sa im fac niste filtre dar nu gasesc sarma de cupru? Ma poate ajuta cineva?Si inca o intrebare daca folosesc miez de ferita pentru a-i mari inductanta bobinei(pentru a putea sa o fac mai mica) merge? Link spre comentariu
luc Postat Ianuarie 20, 2006 Partajează Postat Ianuarie 20, 2006 http://www.capodimonte.ro Link spre comentariu
TBone Postat Ianuarie 20, 2006 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2006 Pai astia sunt in bucuresti?Si cum ramane cu ferita? Link spre comentariu
luc Postat Ianuarie 20, 2006 Partajează Postat Ianuarie 20, 2006 tot aici gasesti si ferite,dar cel mai bine sa nu folosesti ferite,nu zic ca nu ar merge,dar decat sa faci experimente care necesita timp ,folosesti sarma care o vei bobina pe carcase de la bobinele cu fludor.iti trimit dansii in pachet acasa.ramane doar sa vorbesti Link spre comentariu
TBone Postat Ianuarie 20, 2006 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2006 ok am inteles dar totus mi sa pare cam scump, pantru ca imi trebuie pentru 2 filtre 1kg de fir de cupru, asica 500.000 si pe langa asta trebuie sa platesc si transportul, daia imi doream sa fie in bucuresti firma. Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Ianuarie 20, 2006 Partajează Postat Ianuarie 20, 2006 Dute la atelier de bobinaj!! Link spre comentariu
luc Postat Ianuarie 20, 2006 Partajează Postat Ianuarie 20, 2006 daca ti se pare scump ,treci pe filtre active Link spre comentariu
TBone Postat Ianuarie 20, 2006 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2006 Ma scuzati ca nu am mentionat. Sun in bucuresti de 5 luni, asa ca nu stiu nici un atelier de bobinaj, asta vreau sa aflu defapt. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum