mircea626 Postat Ianuarie 20, 2006 Partajează Postat Ianuarie 20, 2006 buna,ce imi puteti spune despre boxele astea?au basii dusi la vale si as vrea sa stiu ce sa pun in loc.va rog niste sugestiimersi, mircea Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Ianuarie 20, 2006 Partajează Postat Ianuarie 20, 2006 la prima vedere C12-300MB de la p-audio ar functiona acolototusi nu stiu pe cati ohmi este amplificatorul, Mackie avea cateva modele de boxe active care foloseau difuzoare pe 16 ohmida-mi te rog cateva detalii legate de basi din boxe, eventual niste poze cu magnetul Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Ianuarie 22, 2006 Partajează Postat Ianuarie 22, 2006 Difuzorul de la SRM450 este acesta :Varianta veche ( cea cu difuzoare RCF )Low-Frequency TransducerDiameter: 300 mm (12 in.)Voice Coil Diameter: 76.2 mm (3 in.)Sensitivity (1W@1m): 98 dBNominal Impedance: 8 ohmsPower Handling: 300 wattsFrequency Range: 50Hz - 3000HzVarianta noua este cu difuzor ce are bobina de 2,5" ( 63mm ).Din ce stiu eu nu este cu difuzor de 16ohm pe varianta cu difuzor RCF.Pe varianta noua nu stiu exact ce difuzor este acolo.In opinia mea , difuzoarele ideale ar fi WPU1208 pentru ca sint facute sa mearga foarte bine in cutii de 40 ~ 50 litri.Se va auzi putin mai incet pe medii fata de difuzorul original dar va fi incomparabil mai bun pe bass si mult mai rezistent . Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Ianuarie 22, 2006 Partajează Postat Ianuarie 22, 2006 da, ai dreptate in privinta lui Selenium WPU1208, eu am recomandat P-audio C12-300MB pt ca imi inchipui ca le folosea pt voce, si acesta ar fi sunat mai bine in acea zona.in final cred ca cel mai bun compromis ar fi WPU :yawinkle: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum