Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sub cu 2xhp15W sau 2 separate ????

csl1131

Postări Recomandate

cum ziceti ca e mai bine sa fie, si la presiunea sonora si la cum va fii basul ca sunet un sub cu 2 hp15, sau 2 suburi diferite?

la subul cu o bucata ma gandeam la un BP6 ( http://forum.poweraudio.ro/viewtopic.php?t=68 ) pt ca aspa pare sa coboare la fel ca BP4 dar are un castig in presiunea sonora fata de BP4, iar ca dezavantaje am vazut ca GD-ul e varza...(sau,ma rog oricum e mult mai mare decat la BP4)

a facut cineva un BP6 cu hp15W ???? vroiam sa vad cam ce parere are despre el, pt ca BR si BP4 am auzit...

la sub cu 2 bucati am gasit numai asta :

Posted Image

vreau la inceput sa imi fac un 2.1, adica sa fac 2 sateliti cu E10-200 +pht ,urmanad ca mai incolo pe la vara probabil sa il completez cu inca 2 sateliti probabil...ca sa fie un 4.1 sau 4.2 ....

acesta o sa fie folosit si ca sistem de casa (deci la un vol mic) dar si pe la petreceri mici, unde o sa se asculte in general muzica ce se aude prin cluburi sau ceva de genul asta ,deci cu mai mult bas....

oricum daca subul coboara la f3 undeva in jurul la 45hz imi ajunge, pt ca oricum in casa la cativa W nu ma deranjeaza sa urc un eglizator la frecventele sub 40 la un +6 +8dB sau sa pun subul intr-un colt...iar in curte nu ma deranjeaza ca sa nu mai fie asa de jos basul...

am vrut sa imi fac 2 full range cu hp si pht.dar ieseau prea mari...si erau ff greu de mutata dintr-o parte in alta(vroiam undeva pe la vreo 120 litri ca sa am f3 undeva in jurul la 45 hz)...si asa ca ma gandesc ca o sa iasa mai mic sub+ sateliti si in plus subul poate fii pus intr-un colt sau undeva langa un perete, si satelitii undeva mai la inaltime, pt efectul maxim...

eu in general ascult hip-hop, si dance&durm sau oricum in general muzica unde nu e ff pronuntat kick-ul, dar ce e sub e mai pronuntat...

ce ziceti in cazul meu, stiind ca am pht-urile si hp-urile, ce m-ati sfatui sa fac ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

1

• csl1131

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

cred ca o pereche de E10-150S sau E10-200S pt niste sateliti, + 2 subwoofere bandpass de ordin 4 modelul experimentat deja de multe persoane ar fi cea mai buna alegere posibilava iesi un sistem foarte versatil, si f usor de trensportat :yawinkle: P.S. vad ca ai renuntet la driverele acelea de medii :smt003

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări