Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Modulator FM

H Robert

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• H Robert

6

• Th3_uN1Qu3

2

• Toni Marginean

2

• volhov

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Am cumparat un modulator fm si nu merge am incercat pe toate frecventele se aude un barait continuu,e defect sau?

Este posibil sa fie defect cablul sau mufa jack prin care introduci semnalul AF (lipsa circuit de masa).Sau , este posibil ca nivelul de audio de la intrarea modulatorului sa fie prea mare. Incearca sa cresti treptat nivelul audio.
Link spre comentariu
Toni Marginean

E posibil sa auzi numai frecventa purtatoare in lipsa semnalului modulator. Posteaza o poza a modulatorului pe care l-ai cumparat si speram sa te putem ajuta.

Link spre comentariu

Tot degeaba,trebuie sa fie frecventa la fel cu ce de la radio,daca schimb frecventa de la modulator nu se mai aude deloc melodiile de pe stick doar cele de la radio si daca las frecventa egala si la modulator si la radio se aude in acelasi timp amndoua,

Link spre comentariu

Nu lucreaza cu frecvente ... predefinite.Le poti regla din B+ crescator si A- descrescator din 0.1 in 0.1 MHz.Reglezi frecventa modulatorului pe 107.9MHZ sau orice alta frecventa pe care nu exista semnal radio, apoi acordezi radioul pe aceeasi frecventa si ... play.E o chinezarie la care daca nu schimbi din start stabilizatorul , nu va functiona nici 5 zile.

Link spre comentariu

Am incercat mersi tuturor pt raspunsuri,am reglat o frecventa si am dat la radio nu o gaseste degaba,si merge doar daca e pe aceeasi frecventa cu a unui post de radio dar se aud amndoua in acelasi timp si distorsinat, o sa il duc inapoi sa-mi iadu bani, nu va sfatuiesc a luati o astfel de pocnitoare.

Link spre comentariu

Calitatea emisiei nu e prea stralucita.Depinde si de receptor,antena si alti factori.In cazul tau vad ca nu il detecteaza receptorul,nu se opreste din cautare.Poti incerca sa acordezi manual receptorul pe frecventa modulatorului.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări