H Robert Postat Octombrie 30, 2011 Partajează Postat Octombrie 30, 2011 Am cumparat un modulator fm si nu merge am incercat pe toate frecventele se aude un barait continuu,e defect sau? Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Octombrie 30, 2011 Partajează Postat Octombrie 30, 2011 Da, e defect. Intoarce'te cu el la magazin sa ti'l schimbe. Link spre comentariu
volhov Postat Octombrie 30, 2011 Partajează Postat Octombrie 30, 2011 Am cumparat un modulator fm si nu merge am incercat pe toate frecventele se aude un barait continuu,e defect sau?Este posibil sa fie defect cablul sau mufa jack prin care introduci semnalul AF (lipsa circuit de masa).Sau , este posibil ca nivelul de audio de la intrarea modulatorului sa fie prea mare. Incearca sa cresti treptat nivelul audio. Link spre comentariu
H Robert Postat Octombrie 30, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2011 Nu am conectat acel cablu cu mufa jack pt ca nu am unde,deaia nu functioneaza? Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Octombrie 30, 2011 Partajează Postat Octombrie 30, 2011 E posibil sa auzi numai frecventa purtatoare in lipsa semnalului modulator. Posteaza o poza a modulatorului pe care l-ai cumparat si speram sa te putem ajuta. Link spre comentariu
H Robert Postat Octombrie 30, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2011 http://imageshack.us/photo/my-images/26/dsc00268c.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/820/dsc00269h.jpg/ http://imageshack.us/f/253/dsc00270c.jpg/ Link spre comentariu
H Robert Postat Octombrie 30, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2011 Am setat frecventa de pe radio cu cea de la modulator,dar se aud amndoua in acelasi timp ce trebuie sa fac sa se auda doar muzica furnizata de modulator? Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Octombrie 30, 2011 Partajează Postat Octombrie 30, 2011 Alegeti o alta frecventa purtatoare generata de modulator. Link spre comentariu
H Robert Postat Octombrie 30, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2011 Tot degeaba,trebuie sa fie frecventa la fel cu ce de la radio,daca schimb frecventa de la modulator nu se mai aude deloc melodiile de pe stick doar cele de la radio si daca las frecventa egala si la modulator si la radio se aude in acelasi timp amndoua, Link spre comentariu
Deann Postat Octombrie 30, 2011 Partajează Postat Octombrie 30, 2011 Modulatorul FM lucreaza in frecvente predefinite? Nu am inteles prea bine cum ai procedat...Alege o frecventa, la radio, unde nu se emite si seteaza la modulator acea frecventa. Link spre comentariu
leoncris Postat Octombrie 30, 2011 Partajează Postat Octombrie 30, 2011 Nu lucreaza cu frecvente ... predefinite.Le poti regla din B+ crescator si A- descrescator din 0.1 in 0.1 MHz.Reglezi frecventa modulatorului pe 107.9MHZ sau orice alta frecventa pe care nu exista semnal radio, apoi acordezi radioul pe aceeasi frecventa si ... play.E o chinezarie la care daca nu schimbi din start stabilizatorul , nu va functiona nici 5 zile. Link spre comentariu
H Robert Postat Octombrie 30, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2011 Am incercat mersi tuturor pt raspunsuri,am reglat o frecventa si am dat la radio nu o gaseste degaba,si merge doar daca e pe aceeasi frecventa cu a unui post de radio dar se aud amndoua in acelasi timp si distorsinat, o sa il duc inapoi sa-mi iadu bani, nu va sfatuiesc a luati o astfel de pocnitoare. Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Octombrie 30, 2011 Partajează Postat Octombrie 30, 2011 Ala al tau e cumva cu afisaj LCD? Ia'ti unul cu afisaj pe leduri rosii (ca la ceas) si merge sigur. Astea cu LCD baga tot felul de dubiosenii peste muzica. Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Octombrie 30, 2011 Partajează Postat Octombrie 30, 2011 Calitatea emisiei nu e prea stralucita.Depinde si de receptor,antena si alti factori.In cazul tau vad ca nu il detecteaza receptorul,nu se opreste din cautare.Poti incerca sa acordezi manual receptorul pe frecventa modulatorului. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum