Vizitator poolonik Postat Octombrie 30, 2011 Partajează Postat Octombrie 30, 2011 Salut , cumva aceste 2 leduri sunt identice ? 1.http://www.zexstar.com/p898/led-cree-mc-e-4ct-multicolor-rgbw-a5-k/?info=p898_LED-Cree-MC-E-4CT-Multicolor-RGBW-A5-K.html&language=ro& 2. http://www.led1.de/shop/lng/en/cree-mc-e-rgbw-rgb-neutral-white.html Vad ca la descrierea luminozitatii difera cifrele dar ca denumire pare a fi acelasi led. Link spre comentariu
Ticu Postat Octombrie 30, 2011 Partajează Postat Octombrie 30, 2011 Salut , cumva aceste 2 leduri sunt identice ?Cred ca sunt diferite, fara a mai vorbi de pret.Comparatie LED1 / Zextar:Denumire: MC-E RGBW / MC-E 4CT Multicolor RGBW A5-KTemperatura de culoare pentru LED-ul alb: 4200K / 5700KIntensitate luminoasa maxima pentru (alb-verde-rosu-albastru): (140 - 117 - 56 - 14) / (100 - 67 - 31 - 8,2) lmLED1 recomanda rezistente serie pentru utilizare / Zextar recomanda stabilizatoare de curentObs.: Poza de la Zextar nu pare a fi a produsului, fiindca toate cele 4 cipuri sunt identice (alb) Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Octombrie 30, 2011 Partajează Postat Octombrie 30, 2011 Daca vrei sa cumperi de la Zextar,uita; un amic a facut a cumparat si au sosit in 3 saptamini,dupa ceva telefoane date.De la led.de am cumparat,produsele sant de calitate (corespunde datasheetul 100%) ,le-am primit in 5zile(au depozite prin Austria),transportul a fost free. De fapt pretul transportului e inclus in pretul produsului,iar limita minima pt free e 15 EUR.Zextarul mai are un 30lei transportul si la pret cam tot acolo esti. Diferenta e in cuvant si timp(printe altele).E,neamtu-i neamt,noi din pacate am preluat mai multe parti negative din spiritul balcanic: ciubuc(nu pipa),lasa-ma sa te las,afara-i vopsit gardul,inauntru leopardu',...lista e prea lunga .Deunazi am vazut o faza la TV,un accident pe trecerea de pietoni si avocatul fufei ce a lovit mama si copila zicea:'Care-i problema?'Numai bine Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum