Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alegere led

Vizitator poolonik

Postări Recomandate

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ticu

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Salut , cumva aceste 2 leduri sunt identice ?

Cred ca sunt diferite, fara a mai vorbi de pret.Comparatie LED1 / Zextar:Denumire: MC-E RGBW / MC-E 4CT Multicolor RGBW A5-KTemperatura de culoare pentru LED-ul alb: 4200K / 5700KIntensitate luminoasa maxima pentru (alb-verde-rosu-albastru): (140 - 117 - 56 - 14) / (100 - 67 - 31 - 8,2) lmLED1 recomanda rezistente serie pentru utilizare / Zextar recomanda stabilizatoare de curentObs.: Poza de la Zextar nu pare a fi a produsului, fiindca toate cele 4 cipuri sunt identice (alb)
Link spre comentariu

Daca vrei sa cumperi de la Zextar,uita; un amic a facut a cumparat si au sosit in 3 saptamini,dupa ceva telefoane date.De la led.de am cumparat,produsele sant de calitate (corespunde datasheetul 100%) ,le-am primit in 5zile(au depozite prin Austria),transportul a fost free. De fapt pretul transportului e inclus in pretul produsului,iar limita minima pt free e 15 EUR.Zextarul mai are un 30lei transportul si la pret cam tot acolo esti. Diferenta e in cuvant si timp(printe altele).E,neamtu-i neamt,noi din pacate am preluat mai multe parti negative din spiritul balcanic: ciubuc(nu pipa),lasa-ma sa te las,afara-i vopsit gardul,inauntru leopardu',...lista e prea lunga .Deunazi am vazut o faza la TV,un accident pe trecerea de pietoni si avocatul fufei ce a lovit mama si copila zicea:'Care-i problema?'Numai bine

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări