Vizitator mihaim1980 Postat Octombrie 30, 2011 Partajează Postat Octombrie 30, 2011 Am vazut pe net cum se poate folosi controlleru de pe Arduino Uno folosind un cristal de 16Mhz si 2 condensatoare. Pot folosi in locul cristalului de 16Mhz unul de 12Mhz? Link spre comentariu
bogdan_ Postat Octombrie 30, 2011 Partajează Postat Octombrie 30, 2011 Bineinteles ca se poate. Nu stiu sa iti spun daca va mai merge si bootloaderul la frecventa aia... Link spre comentariu
Liviu M Postat Octombrie 30, 2011 Partajează Postat Octombrie 30, 2011 Eu ma gandesc c-or sa i se dea peste cap toate functiile cu delay-uri in ele (or sa dureze mai mult decat prevazut).Asta daca nu cumva are posibilitatea sa specifice la ce frecvanta lucreaza. Link spre comentariu
one Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Cred ca exista Arduino la 16MHz si la 8MHz. Acum depinde de ce "board" selectezi cand compilezi, pentru ca daca vei selecta un board de 8MHz si incarci programul in altul de 16MHz s-ar putea sa se injumatateasca temporizarile.Insa intr-adevar nu iti va mai merge bootloaderul deci nu vei mai putea sa incarci. Ai putea, in cel mai rau caz, sa incarci programul si apoi sa maresti frecventa. Dar de cei vrei sa faci aceasta operatie? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum