Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Modare XBOX360

adrian82

Postări Recomandate

M-am gandit sa deschid acesta pagina pentru a afla si afisa cum se pot moda consolele xbox360... fiindca tine de eletronica si soft . Doar cativa in tara fac asa ceva si castiga multi bani pe spinarea celorlati care in afara pe forumuri se arata cum se poate moda...

Acuma e in voga punerea jocurilor pe hdd fara a mai fi copiate pe dvd asa cum se facea la console cel putin la xbox360... modarea RESET GLITCH - JTAG .

Un mai jos poze cum se face la consolele xbox360 slim (Trinity )

Inainte de a se face modare se procura chipurile de pe situl romanesc http://www.modchip-land.com/produse/191-modchipuri-/1112-matrix-glitcher-360--nand-programmer.html

Acolo avem doua placute cu doua chipuri diferite , una e pentru citire scriere realizata cu pic18F2455 si a doua e bazata pe un procesor xilinx care ajuta la temporizarea procesorului de la consola.

In afar de cele doua placute mai avem nevoie de soft ECC Glitch Generator si de inca unul pentru scrierea chipului xilinx care se numeste iMPACT si cu care se poate face upgrade la chip implicit incarcarea cu noile modificari aduse pentru consola.

post-17824-139829330001_thumb.jpg

post-17824-139829330023_thumb.jpg

post-17824-139829330028_thumb.jpg

post-17824-139829330034_thumb.jpg

post-17824-139829330041_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adrian82

3

• adi ps2

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

partea a doua dupa ce s-a extras kheyul cu ajutorul programatorului nand se decupleaza de pe placa si se monteaza microprocesorul ... cel patratos si se incarca cu binul scos de programator ...In poze se observa conexiunea ... iar incarcarea programului se poate face prin intermediul LPT... daca nu aveti cipul special care sa recunoasca TMS TDI TDO TCK...Programul se introduce prin softul iMPACT care va recunoste automat chipul xilinx.Inca ceva de pe situl de unde se achizitioneaza placile se da jos si binul pentru nand si chip.

post-17824-139829330508_thumb.jpg

post-17824-13982933053_thumb.jpg

post-17824-139829330552_thumb.jpg

post-17824-139829330569_thumb.jpg

post-17824-139829330584_thumb.jpg

Link spre comentariu

ce areti tu aici este instalarea jtagului la consola , acel cip este Matrix Glitcher acel cip trimite impulsuri la procesor , este disponibil in 2 variante pentru fat si slim la modelele mai evchi de fat merge si fara acest cip emrge doar facut jtag cu o interfata usb sau pe lpt. modarea se face la dvd rom prin alimentarea dvd romului si legarea lui la portul sata al calculatorului sau cu un adaptor x360 pro

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
Vizitator Maveriick

Felicitari pentru subiect !Ma intereseaza si pe mine sa fac o modare la un xbox360 S.Nu pot face la dvd cum zic unii deoarece este Liteon 16D5S inca fara solutie si am FW 1175.Dupa cum evolueaza situatia cred ca mai dureaza sau nu o sa fie o solutie.Deci nu-mi ramane decat sa fac RGH la MB (inainte de a bloca M$ acest lucru prin update la dashboard. Ex:14717sau 14719 slim sau fat, incercari nereusite, inca ).Este aparut Matrix Glitcher II care este preprogramat si are aparut un update pt ultimile ver de dashboard. Nu se specifica nicaieri exact care e treaba cu acest programator LPT sau SPI.Cel prezentat mai sus pe USB se pot programa si NAND-urile si Matrix Glitcher II sau doar NAND iar pt. Matrix Glitcher II update se face prin LPT?Cablu LPT se face usor, dar pt. cel USB trebuie un PIC programat (programator, cablaj nou, piese) e mai ieftin de luat !Multumesc !

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
Vizitator Maveriick

Cum a iesit pana la urma ? Ne modezi si noua consolele ? :da

A iesit perfect ! :101 Am instalat si coolruner si matrix trinand.Adica am 3 nanduri, inca 2 adaugate de modulul matrix. Cel original l-am lasat cu dashul original ca sa pot intra online. Al 2 lea il am cu dashul RGH, iar pe al 3 lea fac teste inainte de a instala final in 2.Am pus RG loader iar acum am Xecuter Fusion.Este usor de folosit consola (prin ft se copie orice pe hdd ei). Ca sa nu zic ca deja nu mai am loc pe hdd de 320gb. Se pot schimba skinuri la FSD (Freestyle dash), organiza directoarele cum vrei tu si isi face DL automat cand pui un joc nou si iti pune poze pe fundal, screenshooturi, descriere joc.Trebuie sa ai niste cunostinte minime de programare nand si lucru cu pc. Iar la partea de lipire sunt 7 fire care trebuie lipite pe pct speciale de lipire pe palca de baza din care doar 2 sunt mai deosebit de greu de lipit. Pasta flux face toata diferenta ! :freaza: :dans:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări